Hvordan man forsvinder

Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
Hej dagbog, - Jeg vågnede i morges med nogle dårlige tanker, og en følelse af hjælpeløshed og mangel på energi. Jeg kunne godt forklare mine tanker, og der skal også nok være nogen der forstår den manglede energi/lyst. til at gøre noget..Men jeg er mig, og jeg måtte rejse mig..det gjorde jeg i går, det gjorde jeg i går og det skal jeg også i morgen..på trods af alt.

Jeg endte med at forklare hvordan jeg tænker til hende der kommer for at hjælpe mig med IT. Hun er begyndt på at tale med en om hendes angst. Hvilket hun mener hjælper, for det får hende til at se det gode, og gør hende glad. Det er et tanke spind, der ikke virker på mig. Jeg ser det gode...det er som 3 lysende grønne blade på et træ der hænder dødt ud over afgrunden..med de få blade ændre ikke træets position, selv om de gør at man ikke fælder træet..for hvad er værre end et træ der hænger dødt ud over afgrunden, med træ kønne blade..svaret er "intet træ" så derfor står jeg op..no alarms and no surprises ;)..

but i cant pretend, nor do i wish to.

Nå..så var der en hylende unge, der var sur på en pædagog..og man kunne tydelig høre, at det forsøgte han at bruge som pressions middel imod denne..jeg tænkte jeg ville ha brugt min fornuft..du kan ikke tale rationelt med en der er fanget i følelser..så hvorfor blive der, når vedkommede forsøger at bruge disse som pressionsmiddel imod dig? græder ungen, tough shit..han havde ikke slået sig, han var bare mobset over ikke at kunne kælke mere..og jo længere tid du bliver i hans følelse, des længere vil han prøve at bruge den..Oh ja, jeg ved folk sikkert ser mig som ond..men havde det været mig i denne situation, så havde jeg gået..fuck ham! rent ud sagt. Men kvinder...de bliver, for ungen græder..og de tror de kan gøre noget..ved følelser! ...suk..your feels are not special! they arent right, they arent always wrong..but if you keep diggin, they are like SHIT, they will cling and smell to the rest of us..there is a time for everything, but you must learn controle!

hvilket minder mig om, at jeg må lære mig selv, at tale ekstra langsomt med pauser..inden jeg svare folk på det de siger...det virker selvsikkert, som jægeren..da denne ikke har travlt, som et byttedyr..

anyway,..kun en ting er ligeså triviel som følelser,..og det er folk der er fanget i dem,..som forfølger dem som var deres følelser rockstjerner..NOBODY CARES! get over yourself.

some fake women just wrote me, - the jester...how are you, nice meeting you..my reply..fine...i think..you to.. - cos i dont give two fucks..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvordan man forsvinder er publiceret 11/02-2021 15:23 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.