1 år, 5 måneder siden

Fødselsdags gave

Mette og musik
Halina Abram...
4 år siden
Sommertid, vintertid
Bjørn Langki...
4 måneder, 13 dage siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
4 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
8 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
10 år siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
9 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har allerede fået den bedste fødselsdags gave. En præst ringede og skulle ha hjælp..jeg hjalp ham selvfølgelig, men imens fik vi os en lille snak..alt fra big bang, til abiogenesis til evolution. - jeg duperede ham vist også lidt, med mine evner til debat..og jeg snakkede også lidt om, hvordan jeg altid holder mig inden for de rammer, de mange logiske fejlslutninger udstikker. F.eks - den som de fleste forbryder sig imod..Person angreb, - jeg går aldrig efter personen, - folk der gør dette, mangler argumenter. Det er lidt som at spille skak med mig..jeg er oplært af diverse folk, men det er et skak spil med regler for opførsel..og når man har spillet et parti, så er man lige gode venner..som jeg siger, - jeg hader dig ikke, - jeg mener blot at du tager fejl..og det er åbnings vinklen på det...

der er desværre så få, der tør tage tage en debat med mig..de fleste flygter,..selv om jeg aldrig kunne finde på at kalde folk for grimme ting..desværre, - det er lidt som at sidde sig foran et skak spil, også er der ingen der tør sætte sig overfor mig...som i..de ved, de ikke har argumenterne på plads men kun sidder med en tro.

musik er selvfølgelig zididada, med happy fool..efter jeg har flexet det jeg har lært..havde jeg været ryger, så havde det været tidspunktet til en smøg. Better then sex baby..you are welcome!

anyway, - hvad mere kan man ønske sig? ting..pfff, alt kan jeg købe selv..men et godt spil, som debat er..Priceless!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fødselsdags gave er publiceret 23/02-2021 14:59 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.