Shop amok

Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
10 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Tror at folk går fuldstændig i selvsving i morgen hvor butikkerne åbner. Bilka er ved at være lidt triviel og folk hunger efter normaliteten. Det gør jeg da også selv, men det er mere erhvervsmæssig. Glæder mig til værtshusene og nattelivet er tilbage, men der går nok en rum tid endnu. Sidste gang hvor værtshusene åbnede var folk helt euforiske for at komme af sted. Ja det var næsten som at se køerne komme på græs for første gang. I overført betydning altså. For mange (specielt på dagsværtshusende) drejer det sig ikke bare om at slæbe en brandert hjem, men i høj grad også om det sociale.

Vi havde en ældre herre vi kørte ud til hans kone på plejehjemmet hver dag. Selv om synet, hørelsen og hukommelsen ikke var hvad det havde været, så satte han sig en ære i at besøge hende. Da han under den første nedlukning ikke kunne dette-ja så døde han faktisk. Jeg tror han gav op. Lidt trist.

Jeg skal til tandlæge i næste uge for at få rykket et par tænder ud i overmunden. Jeg har på det sidste mistet 2 pga. at de er knækket, og skal nu have delprotese i både den ene og anden side. Har ellers sagt at de bare kan rydde overmunden og give mig en helprotese, men det vil de ikke da jeg har så mange gode tænder. Alt andet lige, så er det godt at jeg indtil jeg har fået protesen bruger mundbind.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Shop amok er publiceret 01/03-2021 01:06 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.