3 år siden

Magge

Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Magge er sønderjysk betyder sikkert mærkelig at være skør.

Det føler jeg mig rigtig meget denne nat, stod op kl 02 gik i seng kunne ikke finde ro stod op 03.30, ville hente computer og lader til tlf i bilen, vil ikke gøre Birthe nervøs kysser hende inden, hun vågner går ud at tisse mens jeg henter tingene i bilen.

Birthe kyssede så dejligt jeg får lyst til at ligge ved hende fortælle alting, smider tøjet går i seng, Birthe sover kan ikke opfylde mine behov for masser af ord, sååå nu sidder jeg her kl 04.30 :-)

Ordene der vil ud

Hej lille drøm. der for få år siden var et langt liv i kærlighed med Karen, jeg havde i hvert fald ikke drømt om at nogensinde at skulle købe hendes hus, mere at hun holdt længe nok til mit arbejdsliv var ovre og jeg kunne flytte i skovhuset få min pensionisttilværelse der.

kærligheden er nu god hvor jeg er i Birthes favn, en gang imellem tænker jeg om ærligheden over savnet af Karen også er der, trænger sikkert bare så meget til at græde, græde til livet ikke mere gør ondt..

Kærligheden til Karens døtre og deres flok, har sikkert så meget brug for at mærke de er der på trods af jeg er lidt mærkelig og søger ly i en ny havn.

Karen har fået sin sten og det er så fint med ordene "størst af alt er kærligheden" på samme tid er det bart på graven slet ikke den fyldte blomsteroase der passer til hende. Noget skal gøres fyld den med blomster, jeg får tanken om Stjernemagnolien fra hendes have kan flyttes stå mellem stenene, eller den er for stor, stedsegrønne små gravstedsplanter passer ligesom ikke til Karen graven skal være fyldt så man kan se hun var maximalist, måske ligesom mig må jeg desværre indrømme..

Om en time kører jeg til Vejle skal hjælpe hundeklubben i dag

Vil ønske jer alle en rigtig god Søndag

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Magge er publiceret 07/03-2021 05:34 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.