5 måneder, 13 dage siden

Uden nåde

Godnat morgen
Hannah White...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
På falderebet
Sean
8 måneder, 19 dage siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
9 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
2 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
8 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
7 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
4 år siden
Hej dagbog, så var hun der igen på fjæsen. Hende jeg debatere religion med. Hun forsøgte at sammenligne og dermed at retfærdiggøre at man skære i børn, med at få rettet et øre til. Så jeg skrev til hende, at det er disse mange umoralske handlinger, der er med til at give ateister som mig vind i sejlene. For folk kan godt se, det umoralske i at skære i børn..og religionsfrihed stopper ved andres næser..børn er ikke forældres ejendom, selv om disse måtte tro det. Som sagt, det er ved de umoralske handlinger, at folk begynder at kunne se, at denne gud de hævder findes, næppe kan findes med denne dårlige moral. Religiøse har dog en tendens til at ville forsvare dårlig moral, fordi det er et spørgsmål om religion..for mig ligner det, at religiøse ville forsvare enhver grusomhed, gjort i en religions navn..og det er problemet som hitchens sagde det. Gode mennesker gør gode ting, og onde mennesker onde ting...men at få gode mennesker til at gøre onde ting, det kræver religion..

Så skrev hun, at den kunne vi tage privat..der får hun heller ikke en fod til jorden..hendes whataboutism hjælper hende ikke..jeg mindes med et smil, hvordan jeg imponerede en præst med mine debatoriske evner. Jeg har øvet mig, set mestre gøre det..og det er disse mestres ord jeg bruger..præsten blev grundig sat til vægs..som du ved, uden at kalde ham for noget..men bare rent teknisk og teoretisk. Jeg ville ønske jeg kunne være mere stolt af min biologiske computer. en biologisk computer fyldt med fejl, - en der med tiden vil miste sin kraft..fyldt med fejl, da jeg ved at jeg er super dårlig til at huske navne og hvad tøj folk havde på m.m..

Det var den bedste fødselsdags gave, som jeg har fået i mange år..en oplevelse jeg så lang tid efter, stadig kan hygge mig over..langt mere end den biograf tur jeg havde..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Uden nåde er publiceret 06/04-2021 22:56 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.