3 år siden

Hvorfor er jeg så træt?

Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dating.
Ruth Christe...
8 år siden
En stille bøn
Bastian
12 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hej.

Dette bliver ikke en af de længere. Jeg er simpelthen så træt for tiden. Jeg føler alt dræner mig. Men jeg elsker det jeg gør for tiden. Det er bare som om, at jeg ikke har holdt fri meget længe. Men det skulles formentlig alle de tanker, som jeg går med. Hvad skal der ske med det hele? Det er et godt spørgsmål.

Jeg havde en snak med banken i dag - jeg kunne "kun" låne 1.3 millioner. Eller det vil sige, jeg skulle lige trække gælden fra min bil fra. Jeg skulle også lige trække gælden fra mit SU løn. Og gælden til mit fars firma, selvom værdien af firmaet langt overstiger min gæld. Så hvis jeg er rigtig heldig kan jeg låne 1 million. Det får jeg dælme ikke meget lejlighed for i den storby jeg bor i. Det var ellers planen, at jeg ville købe mit eget om 1.5 til 2 år. Men jeg kan godt se, at det bliver lidt urealistisk. Jeg bor vanvittig godt lige nu. Måske skulle jeg spare sammen til noget helt andet?

Drømmer om at rejse vidt og bredt i en campervan. Kunne godt nok også være spændende. Opleve verden på en helt anden måde en ved fly. Jeg ville elske den form for rejse. Men hvornår skal jeg gøre det? Jeg skal jo også være voksen og gøre alt det rigtige.

Haha, jeg stiller så mange spørgsmål. Der er så meget, som jeg gerne vil og det kan ikke gå hurtigt nok. Det er måske derfor, at jeg er så træt. Jeg tænker på alt det jeg skal nå i livet, som om jeg gik bort om et par år. Det gør jeg forhåbentlig ikke, men gud, hvor jeg drømmer mig væk til fjerne lande.

Jeg stopper nu, for jeg kunne blive ved med at spørge. Jeg drømmer.

Neola - The New One.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvorfor er jeg så træt? er publiceret 12/04-2021 20:47 af Neola.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.