Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 3 dage siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 26 dage siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Nøej det regner..! Det ødelægger bare samtlige af mine planer for idag.!

Planerne er i forvejen godt forpurrede, jeg kørte alt for sent afsted mod Farum, fordi jeg bare havde SÅ utrolig svært ved at komme ud af døren. Opgaven hænger mig efterhånden langt ud af halsen.'

Nu kan jeg så aflevere det til forsikringsadvokaterne der har taget over, så det skal bare stå fuldkommen snor lige, når det bliver afleveret. Og det bliver bare rigtig, rigtig godt at få det afleveret..!

Jeg har fuldkommen styr på sagen, fik arbejdet igennem på den forleden, så jeg har det godt med den nu - næsten ærgerligt at de skal overtage, men der går forsikringer og jura i den nu, så jeg afslutter og videresender på tirsdag. Det bliver nu et meget godt punktum at få sat på det. Finito! Videre med den sag!

Så kan jeg også komme tilbage til det der var vigtigt FØR den her lortesag! Jeg glæder mig helt til at arbejde på noget uden pres på. Og sandheden om lige nu? Lige nu sidder jeg og brænder timer af på min pind, med fingre der banker i tasterne, udelukkende for at lyde travl. Jeg bliver for meget forstyrret af snakken på kontoret i dag. Ringer lidt ud, og prøver ikke at lyde som om jeg laver alt muligt andet end at koncentrere mig om den her sag - har da også fået efterlyst et par papirer, som jeg heldigvis har fået, så alt godt.

Det bliver en god weekend kan jeg mærke. Jude er i godt humør og svarer på mine snaps. Det er altså råhyggeligt at vide at han er lige i den anden ende - også selvom det er fredag og skal have datteren hentet lige om straks.

Jeg skal have brændt 47 minutter mere af, før jeg kan kaste håndklædet i ringen, hoppe ud i bilen og trille mod næste stop.Det er sådan en mærkelig følelse lige nu, jeg kan tydeligt mærke at tiden bare FLYVER afsted, selvom at den lige nu går langsomt.

Jeg har i øvrigt fundet det helt pæne tøj på idag. Jeg troede jeg skulle forsvare mit arbejde med næb og kløer, men det er umiddelbart ikke tilfældet. Faktisk, så er chefen ikke engang på kontoret i dag, så det er liiiidt en afbrænder, men sådan må det bare være. Jeg kan mærke at jeg skal have styr på afregning for kørsel fremadrettet - to timer hver vej, bro og km er liiidt meget at fistre ud af vinduet. Tænker at foreslå bare at afregne med en time pr besøg, det kunne jeg fint få til at passe - og med min nye smarte PAP-kalender, jamen så bliver det tilmed overordentligt nemt at danne sig et nogenlunde overblik over hvornår jeg har været afsted i forhold til at kunne afregne min brobizz. Det minder mig i øvrigt da om, at jeg skal have opdateret til det nye visa-kort. Jamen jamen.

Hovsa! Jeg kunne da lige nappe en test på vej videre? Lige brænde en halv time af med det? Det tror jeg faktisk, at jeg vil gøre!

Roger over, and out!

God pinse!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Regn, torden og lynild.. er publiceret 21/05-2021 14:28 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.