Da stilheden ramte med et brag..

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 8 dage siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
Aaaavvvv mit skrog.. Og min mave..

Jude har været stille hele dagen. Der er kommet ganske, ganske få snaps her til aften. Jeg tog mig sammen og spurgte ham om han har været stille i løbet af dagen med vilje. Forklarede ham, at jeg blevet vant til at høre fra ham og at det er rart - i dag har han så været stille og det undrer mig bare..

Den seneste besked åbnede han og læste.. Svarede ikke.. Men er man halvsnaldret eller hygger sig, er det heller ikke sådan en besked man gider bruge tid på.. Eller, gider er nok det forkerte ord at bruge her, men så giver det måske bedre mening, at han ikke lige helt kan overskue en længere udredning, hvis han er i godt selskab.. Forståeligt.. Håber at høre fra ham, enten senere - det sker nok ikke - eller måske i morgen..

Hvis han ghoster mig herfra, undrer det mig gevaldigt.. Så giver tingene overhovedet ikke mening længere, men okay, sådan er mænd ind imellem.. Jeg fatter hat, men ghosting gider jeg ikke, kontakt skal der på bordet og hvis han vil lege med mig, får jeg min vilje på det punkt. Jeg kan mærke, at jeg ikke kan give mig på det punkt, og skal vi have en snak om det, jamen så må det være sådan.. Det måtte vel også komme på et tidspunkt.. Han har haft datteren i weekenden og virker altid en smule distanceret bagefter..

Jeg vil gerne se ham i weekenden.. Ville gerne have lavet en aftale om weekenden med ham nu her til aften, men det kommer vist ikke til at ske.. Han har lige læst den sidste besked jeg har sendt og...efter et par minutter, jamen så svarede han og hele bøtten er vendt på hovedet igen..

Han har været presset på arbejde, han syntes ikke han har været stille og sender en undrende emoji.. Jeg kunne grine af mig selv.. Jeg må lige have skåret et par ting ud i pap for ham, der er gået 9 dage, vi har ikke lavet en aftale endnu, det må der bare laves om på i morgen. Har bedt ham ringe hvis han kommer hjem inden klokken et.. Jeg vil bare gerne sig hej og godnat.. Fordi det er hyggeligt..

Min mave er instantly faldet til ro, og jeg er ramt af træthed, med et brag.. Har ellers hørt lydbog, men det irriterer mig med et, så den er slukket..

Har været til behandling i dag, tredje ud af fjerde.. Det løsner op nu og jeg kan mærke en markant bedring... Det er simpelthen så rart.. Stedet er stadig sådan, hmm.. Massøren underholdt i dag med at hans kone havde været til gynækolog fordi lægen havde fundet nogle knuder.. Det fik han til at passe med at han masserede min balle imens jeg lå på maven og jeg synes han ville skille mine ben lige rigeligt ad.. Han kommenterede også på min bryster.. At jeg burde overveje at droppe at gå med bh.. Eller bare bruge sportsbh noget oftere, af hensyn til min nakke.. Åh ja, og så ville han gerne demonstrere en strækøvelse, hvor han ville sprede mine ben for at strække mine inderlår.. Jeg ligger der vel at mærke uden tusser på.. Amen for fanden altså..!!
Jeg understregede at jeg udmærket kendte den øvelse, men at jeg laver den på maven, og ikke på ryggen..
Nåhr ja, altså, det kunne man jo også, mente han lige pludselig, da jeg nægtede at sprede ben lige op i hans ansigt.. Nul putte!!

Jeg har optur over min rolle som hundemor i dag.. Tre ture, men tre efterfølgende bade.. Tror min hund elsker mig for turene, og hader mig samtidig, fordi han har været i bad.. Fik trænet lidt i morgen, bare simple gulvøvelser, men min krop elsker mig for det lige nu.. Fik fastet, spist fornuftigt og hvis jeg ikke er bare hundrede gram slankere i morgen, undrer det mig gevaldigt..

Vi får se... I'm happy... Jeg er vokset dertil nu, hvor jeg er klar til at stille krav til ham og det føles bare SÅ godt..!!

Sov godt

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Da stilheden ramte med et brag.. er publiceret 26/05-2021 23:53 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.