1 år, 2 måneder siden

Jeg Rister de bløde løg

Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
7 måneder, 9 dage siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
5 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
10 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
5 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
8 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Deja vu og ekkoer
Bjørn Langki...
4 måneder, 2 dage siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
9 år siden
brænde
Peter
7 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
6 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
7 år siden
Hej dagbog, - så blev det onsdag, vende dag. Det er ikke fordi den er meget bedre end de andre dage, men du ved, vi har jo kun det skæg vi selv sidder på. Tirsdag var jeg med til et kontor møde, det er jeg gerne den første tirsdag i hver måned. Så er der gerne en, der siger at jeg ser ud som om jeg enten sover, eller hader de møder..at det lyser ud af mig..så kunne jeg ikke lade være med at sige til en i dag, at de faktisk tog lidt fejl af det hele..for hvis jeg kun havde en lille time tilbage at leve i, vil jeg foretrække at bruge den på netop et kontor møde...for de møder føles som om de vare i en uendelighed.

Så var der en inde ved mig i dag, hvor vedkommende mindede mig om en figur fra en ungdoms film, som jeg ikke kan huske hvad hedder. Jeg kan huske, få ting fra den..eller også er det 2 film jeg blander sammen..noget med en, hvis mor er syg, og faren tager afsted om aftenen..for at komme hjem og gasse op, så moren bliver mere nervøs. Men jeg mener også, var der noget med en kvinde der vist var populær, men endte med at få at vide at hun lugtede...men jeg kan ikke huske det..i hvert fald var der en rolle i den, hvor kvinden ligesom var ret kunstig klædt..Damet, ud over hendes alder..også var hendes sprogbrug også anderledes.

Jeg spurgte en pædagog der kom efterfølgende, om han kendte til den film..hvad den hed..det måtte jo være fra hans ungdom...hehe...nå han skulle ha sat en computer op..også skulle han manuelt klicke sin alder ind..ved at klicke tilbage i en kalender..så kunne jeg ikke dy mig..ud over at nævne nogle af årstallene..hvad der skete i dem..så sagde jeg også..at det er utroligt, hvor hvordan man skulle klicke sig længere og længere tilbage i de kalendere..

Jeg fik selvfølgelig også ristet et par andre...en sagde at han snart fyldte 40..hvortil en sagde, at han da holdt sig ung og stram...så var jeg der...med en lille..ja, sådan går det, når man lægger sig i sprit..folk grinte..også ham..ingen tænkte over, at det var en lille hint til hans druk problemer..for det ved han ikke, at vi andre ved..han har kun vist os, billeder af de gange han har siddet med store øl i hamburg..så han tænker nok, at det er en referance til det..men ikke helt..han har mistet sit kørekort pga det..når folk spørger mig om, hvordan jeg ved det..så siger jeg gerne..."many bothan spies died, to bring me this information" - referance til star wars..heh.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg Rister de bløde løg er publiceret 02/06-2021 18:41 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.