S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
9 år siden
Hej dagbog, - En af lærerne kaldte mig skøn i dag. Jeg ved ikke helt hvorfor, man hun er speciel. Der er nogle mennesker man bare kan fornemmer en form for sødme nærmest drive af dem. Det lyser af dem..nogle gange, kan jeg desværre også tage fejl. Nogle gange er dem jeg tror, der er gode..i virkeligheden onde..deres manipulative væsen forvirre mig..altid trist når sådan noget går op for en..i dont want to know..men jeg tænker hende her er god nok...hun har mand og børn..så derfor..skæbnen har fortalt mig..all the best women are married..

efter alle de folk jeg har hjulpet, og alle dem der har takket mig..er jeg bare så træt..at jeg slæber mig hjem..det føles som at møde med et batteri på 30% og gå hjem med et batteri der blinker rødt..der mest af alt har lyst til at lægge mig og sove.

23:45

Det virker som om, at de gode mennesker dræner mig for energi,..alle dem der er venlige..får mig til at græde, og slæbe mine ben imod bussen( og se alt det, jeg aldrig får)..min energi kommer vist kun fra vreden og den retfærdige hævn..som kun de dårlige vækker i mig..måske er det derfor jeg vækkes af religiøses dårlige moral? Liver op til kamp..jeg tager debatten imod alle der udviser dårlig moral, uanset hvem og hvilket emne. Killed by kindness.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget træt er publiceret 03/06-2021 20:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.