Det beviser det jeg siger.

Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 11 dage siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
13 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hej dagbog, - Jeg bliver konstant bekræftiget i det jeg siger og skriver..på alle mulige områder. Det gælder inden for IT området, men også indenfor de andre områder som religion og mænds rettigheder. Du høre kun om kvinderne, men os mænd der møder de dårlige, og stadig har dem svævende omkring en, selv om man gør hvad man kan for at blokere dem..er de ting man ikke høre om fra mænds side..jeg skriver uden om et ord, der burde være selvlysende og bøget i neon. Heldigvis er jeg ateist, og heldigvis betyder folks pis ikke noget for mig..en af de ting, som disse mennesker aldrig forstår..Hvis man ikke finder et menneske værdifuldt for en, hvorfor skulle man så vægte det de har at sige? det bliver bare til ingenting.

Now i need a women, like a coffin needs a nail..og de kan komme og sige..at de har det på samme måde :) super, jeg er lige glad..det handler ikke om dem, men om hvordan jeg har det...og virker nærmest som hvis jeg sagde, at en var dum..også de blot svare..det er du også..flot :)

fik lyst til B.B kings sang..Blues for a dog.

der var i øvrigt en elev der sagde til en anden..ved busstoppet stedet..imens der var begravelse foran os..at hun ikke tror på en gud..og skulle ha været NONEfimeret. Tro du da, spurgte hun den anden..som ikke rigtig kunne svare..Jeg havde sådan lyst til at klappe i mine hænder..Men ok, det er så åbenlyst, at selv børn kan se det..Julemanden for voksne..forget about it.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det beviser det jeg siger. er publiceret 07/06-2021 15:48 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.