Tumult i hjertet

Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
7 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 3 måneder siden
savføre
Peter
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
opdatering
Michala Esch...
20 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
..shit altså! Hvad sådan en omgang sex dog kan gøre, når det altså bare er godt!

..jeg bekymrer mig for, om manden kyssede så meget, så inderligt på mig, fordi han (også) er vild med mig? Faktisk har det ædt det meste af min hjernekapacitet, siden i går aftes. Det var vilde, bløde, passionerede og inderlige kys og han skortede ikke på krammene bagefter, eller at ligge tæt med mig. Der var så meget øjenkontakt, så meget elektricitet og kemi så det slog gnister.

..jeg stalkede konens facebook profil i går. Hun har delt hans seneste opslag, så jeg tror helt sikkert at hun stadig elsker sin mand højt - men jeg tror også at han helt enkelt er kørt død i hende. Eller, som minimum, i det sexliv de ikke længere har sammen.

..jeg skriver lidt med et par andre også. Fælles for dem er - tilfældigvis - at de alle er ligesom Grey på én punkt. Det er gifte mænd. Alene derfor har jeg ikke ret travlt med at møde dem.

Snakkede med en veninde i går aftes, og luftede for første gang der, hvor træt jeg føler mig af dating. Hvad prioriterer jeg? En god krop og hjerne. Det er åbenbart ikke ret nemt at finde. Sex er nemt, for der er hjernen mindre vigtig. Suk altså.

..og så er der Grey. Hvis han tjekker ud nu, så bliver han savnet. Han er min go-to handy guy. Jeg har haft ham oppe på en piedestal, som han blev pillet en smule ned af i går. Han er ikke overdreven fantastisk. I går var han en mand der havde brug for kærlighed, sex og omsorg. Det skreg til himlen, at han havde brug for mig og at han var glad for at se mig. Det efterlader mig med tumult i hjertet for han ER bare en god mand for mig altså. Det har jeg svært ved at se gennem fingre med, især efter i går.

..nu skal tiden så bare gå lidt. Med kontakt - uden kontakt - så mit hjerte lige kan banke på plads igen. Vi kan noget sammen os to - vi har bare et eller andet sammen. Jeg vil æde en gammel hat på at han også kan mærke det, hvorfor pokker ellers give mig så meget MERE end bare sex..

..I don't get it! Mit hjerte er i tumult. Det er hårdt. Men også mærkeligt afklarende at kunne sætte to streger under, at for mig, der er Grey bare.. Wauv!

..Og lige nu har jeg i virkeligheden indset, at jeg ikke leder efter en der skal komme efter Teak.. I virkeligheden leder jeg efter ham, der skal komme efter Grey! Selvom at jeg på ingen måde er færdig med ham, åbenbart.. Eller.. Det vil tiden jo så vise..

..Grey, som har opkaldt sin plæneklipper efter det jeg foreslog, og som stor smilede da jeg foreslog det. På en eller anden måde, tror jeg også at jeg har haft en eller anden form for impact på hans liv, som "elskerinden".. Googlede lige termen: "at være elskerinde" og faldt over en artikel fra Woman. Jeg ved ikke om man må citere herinde, men hun skriver at hun, som er "kæresten/konen" har indset, at fejlen ligger hos ham og ikke hende. Det er ham der har brudt hendes tillid - elskerinden er bare forelsket. På en måde giver det mig ro og jeg føler næsten også en slags "ret" til mine følelser, uanset hvor ulogiske og dumme de er. Det er Grey der må bøvle. Det tror jeg også han gør, ellers ville han ikke være så tavs. At han bøvler, giver mig lidt smil på læben, for det betyder at jeg har ret i min spæde fornemmelse om, at han også føler "noget".

..med det, faldt tumultet i hjertet til ro, og jeg vil gå igang med at arbejde. Ha' en skøn dag alle sammen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tumult i hjertet er publiceret 25/06-2021 07:32 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.