Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Hjemkomst
Hanna Fink (...
9 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Et åbent hjerte
Ansu Orheim ...
1 måned, 11 dage siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Update - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
10 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Den første psykolog jeg talte med, havde travlt med at sige til mig, at jeg skulle acceptere min situation, for bagefter at kunne handle. Når jeg sætter mig ned og gør det - trækker vejret, jamen så rykker verden også lige pludselig for mig.

Lige nu, er jeg i fuld gang med at lære Sales bedre at kende.. Han minder mig uhyggeligt meget om mig selv, uhyggeligt..!

Vi skriver og skriver - imens han er på ferie med familien.

Han kommer hjem på onsdag. Mandag har vi en aftale igen. Formiddag. Vi har snakket om hans fantasier. Hans ønske om hvad der skal ske. Jeg troede det var crazy, men det er nærmest harmløst i forhold til hvad jeg havde frygtet. Det affødte flere tanker hos mig. Tanker om hvad JEG egentligt gerne vil. Jeg forsøgte at formulere det til ham, så godt jeg kunne, og jeg tror at han forstod det. Hold mig, kram mig, vis mig med hele din krop at du vil have mig! For den der har fulgt troligt med handler det helt sikkert om det her med at blive "valgt til". Jeg er mester i at luske udenom - og - let's face it - fake når jeg keder mig. Jeg føler mig stadig i sikkerhed for Sales, han har sin kone, så han falder ikke for mig. Det betyder ikke, at jeg ikke kan bruge ham til at nedbryde den der kinesiske mur jeg har om hjertet! Nå, det var kort om den vildeste snak jeg til dato har haft med nogen - Grey inklusiv. Han er lige blevet overhalet indenom med flere meter. Det måtte jo ske, sooner or later.

Jeg havde betroet mig til Sales og gik kold bagefter. Vågnede i morges og - jeg vil ikke sige at jeg fortrød, men jeg skrev alligevel til ham og gav ham en chance for at bakke ud. Det skulle jo bare være knald og det er lige pludselig blevet til noget andet, der er ikke risiko for forhold eller lignende, men fortroligheden fik lige et godt nøk opad. Jeg glæder mig til at se ham igen. Jeg har fortalt ham at han skal være bedre til ikke at lade mig slippe udenom - heller ikke med øjenkontakt. Har forsøgt at give ham et par nøgler. På en eller anden måde er han mere rigtig end Grey var.

Gode gamle Grey. Han kommer på besøg på fredag, og lur mig om ikke det bliver sidste gang. Jeg forstod da vi talte forleden lige pludselig, hvorfor han keder sig så hurtigt. Grey er en førsteklasses far når han er hjemme. De børn er hans et og alt og jeg tror han vil gå langt for dem, præcis som en far skal og bør. Jeg kan ikke lure om hans ægteskab er skidt, eller om han bare...spontant gemmer sig i campingvognen om aftenen - sådan, helt normalt. Jeg mener bare, at hvis jeg var konen, så ville jeg sq da undre mig over at min mand gik i campingvognen, alene, sent om aftenen? Det må virkelig være en eller anden form for specielt, alternativt er hun ikke hjemme når han er.. Det ER selvfølgelig også en mulighed..

Ind fra højre kommer så Atleten. Han er fra scor - jaja - døm mig bare for fuld skrue. Han er yngre end mig og ekstrem målrettet i forhold til sin sport. Omvendt er han også fuldkommen afklaret i forhold til hvad han vil med forhold. Han virker super flink, god til komplimenter og meget opmærksom på mig. Kommunikerer meget. Super fedt i virkeligheden. Men samtidig kommer han på et tidspunkt, hvor jeg slet ikke er færdig med Sales - faktisk skal det først til at være godt nu! Og helt ærligt, så har det sådan lidt, at nu hygger jeg mig lige færdig med Sales og så skal jeg nok fokusere på ham. Jeg har bare brug for at "bruge" Sales til det jeg har brug for og eller lyst til.

Atleten er allerede fuldkommen på og glæder sig til vores date om...Laaaang tid! Jeg har med vilje udsat den så længe som muligt, fordi jeg ikke var klar til at blive fejet væk endnu.. Han har alle muligheder ham her, alle... Jeg skal bare lige bruge et par uger på at blive klar!
Samtidig så udfordrer han mig. Ved siden af hans sport er han manager et i bowlingcenter. I det aller sydligste Jylland. Arbejdstider om aftenen. Great. Jeg har spurgt om der er plan B hvis sporten kikser - det har han ikke. Hm.! Han blegner i forhold til Sales, men han er fandme sød. Og ikke mindst. Single.

Jeg prøver at slappe af, tage det roligt og som det kommer, men for pokker altså!
Sales, Grey og Atleten..

Snakkede med min veninde i går, og som hun ganske rigtigt udtrykte det - jeg er spændt på at se hvor vi er henne om en uge! Hun har fundet en som også er "forkert" i forhold til hendes krav, men han behandler hende bare skide godt altså! Han er lidt for lille, har to børn og for hende er det deal breakers begge dele - alligevel KAN hun bare ikke lade være. Spændende om jeg ender samme sted eller om han bare ender med at være.. ALT for meget.. Sport er nemt for mig at snakke med om, jeg har selv dyrket elitesport, ikke på samme ekstreme plan som ham godt nok, men stadig. Men! Kan han snakke med om mit arbejde? Kan han forstå den verden JEG begår mig i? Det bliver han nødt til.. Jeg kan ikke gå indelukket og ikke kunne fortælle om mit arbejde - og ikke blive forstået.. Han siger han forstår at jeg er meget væk - og at det er lige meget.. Jaja, nu ser vi..

Stay tuned - mere spænding i næste uge.. ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye eventyr og mere accept.. er publiceret 09/07-2021 23:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.