Tomhed
Majtb
8 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
9 år siden
Dating
Ansu Orheim ...
8 måneder, 29 dage siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
1 år, 10 måneder siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
Hej dagbog, jeg regner med selv at forlade den guild jeg styre..jeg er klar til mere end alle andre i guilden, og det er bare ikke fedt, at skulle vente på på dem.

Jeg snakkede med en, som var holdt op med at spille..men stadig hang ud på vores discord..fordi jeg er mig..og de fleste folk kan få sig en snak med mig, hvis de har brug for det. Kun få har mistet denne ret..anyway, han var holdt fordi han ikke havde tid og hans kone mente han skulle noget andet. Han skrev og spurgte mig, hvordan kan du ha så meget tid? Let, besvarede jeg ham..no wife, no kids.

Når man siger det kommer folk altid med et..det skal nok komme..men nej :) jeg har sagt det i mange år..og nu er det for sent.

Jeg fortalte ham om de profiler jeg så..kvinder der står med en lang liste af krav til en mand..og med 2 børn..men igen ide om, hvad de selv kan tilbyde en mand ud over deres krop, og muligheden for at blive nr 4 i en andens liv! Her foretrækker jeg så, at være nr 1 i mit eget..da jeg kun har et liv,..så har jeg ikke brug for en, der vil fortælle mig hvad jeg skal bruge min tid på..men som intet har at tilbyde mig, der er bedre end det jeg har lyst til.

Mange forstår det sikkert ikke...De er ikke kommet sig over, at man ikke ser dem som prinsesser,.som enhver mand bør ofre sit liv for.. nej tak :) i will walk my own path.. jeg ønsker dem intet ondt, og håber de må få et godt liv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget X guild medlem er publiceret 26/07-2021 18:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.