Identitet

Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
8 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hej dagbog, - dagen har på alle måder stået i identitetens navn. Jeg overhørte nogle snakke om en idag, som kæmper med sin identitet. Det der blev sagt var noget der ikke skulle siges foran vedkommende. Jeg forstår godt deres ord, men de kan godt være sårende. Jeg er ligeglad med, hvordan folk identificere sig selv, - hvad betydning har det, om du er mand, kvinde, trans eller whatever..og jeg er en angrebs helikopter, hvis jeg siger du og dig, og du gør det samme når du snakker med mig. Man kan nemt enes, hvis man ikke konfrontere hinanden, eller kræver anerkendelse af andre.

Og her kommer vi så til religionerne igen..for yeps, jeg så lige en post..med en der hjælp folk med at slippe ud af religiøse familier, der ellers ville skade dem. En skrev, at han burde skifte navn..men religioner har ikke patent på navne..et navn behøver ikke være en religiøs identitet. Jeg sagde godt gået til ham, at han havde gjort et godt stykke arbejde..og håbede han ikke havde skiftet en religion han ikke kan bevise, ud med en anden.

Så gik jeg i kødet på den religiøse..de har ikke en chance. Han havde også skrevet, at ham den anden måtte hade religionen..så jeg skrev, hvordan han kunne tro, at folk hadede ligefrem..for som ateist, vil jeg sige at jeg ikke hader religiøse i alt almindelighed..jeg mener blot de tager fejl. Jeg hader deres gud ligeså meget som voldemort eller darth vader..jeg kan ikke se, at nogen af disse eksistere..derimod er jeg imod den ondskab, de religiøse udfører i deres guders navn.

Sidst har jeg kigget lidt mere på redpill..og kvinders hypergamy..og kigger jeg tilbage på listen af dates, jeg har haft, kan man sige at de fleste kvinder kan beskrives som sådan. Det har også forklaret en del..omkring hvorfor det at slå op, er så nemt for mange kvinder. Jeg ser det der bliver sagt, overalt på dating siderne. Engang troede jeg, at de bedste kvinder var taget..nu ved jeg hvorfor det er rigtigt, og forkert..for ja, de bedste er taget..men noget af skraldet er også taget for et stykke tid.. har hørt om endnu en undersøgelse, der viser hvorfor...10 øren faldt,..det startede i 60/70 erne.. det jeg hørte var,..og det gælder for begge køn, men især for kvinder..da mænd kan kæmpe sig tilbage..men des flere partnere, jo hårdere er det at stille sig tilfreds, med blot et menneske..lyder undersøgelsens resultat. Det forklarer en del..ved for eksempel, at man jagter sommerfugle..og finder efter en ny, når de forsvinder...eller blot tænker, at græsset må være bedre et andet sted hele tiden..og ikke er tilfreds.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Identitet er publiceret 24/09-2021 23:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.