Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
5 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
5 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg udkommer
Lars Peter H...
1 år, 10 måneder siden
Hinkestenens anatomi
Olivia Birch...
6 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
4 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
8 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
3 år siden
Hundetræning
Chellepigen
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
4 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
6 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Ophold
Hanna Fink (...
4 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
7 år siden
Læseferie... næsten
Michala Esch...
9 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
5 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg hørte en underviser der var vred på nogle elever, fordi de konstant saboterede hans undervisning ved at larme og forstyrre resten af klassen. Han talte også med store bokstaver for dem i mandags, - Han virker ellers som en meget rolig type, og bestemt ikke højlydt ellers. Jeg ved, det er aldrig rart at komme op i det røde felt..så jeg kunne ikke lade være med at give ham et klap på skulderen, med et godt gået. Jeg har lokale lige ved siden af hans klasse..vi var selvfølgelig på 2 mands hånd. inden havde jeg lige kigget på ham, og han sagde at han syntes det var synd, at jeg skulle høre alt det..så som sagt, sagde jeg det var godt gået, og gav ham et skulder klap..med et par ord om, at det er vigtigt at være voksen og ha grænser..og ikke at tale med store bokstaver engang imellem er at gøre dem en bjørne tjeneste.. Jeg er selvfølgelig kun IT, men tænkte at manden måske kunne ha brug for et klap på skulderen. Ikke noget jeg nogen sinde har gjort før..så håber det betyder lidt,..you wont ever know..nogle andre elever sagde senere til ham, at de ville ønske de havde ham hver dag..hørte jeg igennem min dør.

På fjæsen var der en der prøvede at kommentere, ikke med noget budskab overhovedet..selv om jeg havde bedt om et bevis på, at ordene ånd og gud relatere sig til noget, der også findes i virkeligheden..men desværre render alle folk væk så snart jeg beder om beviser.

andet emne..
hende den religiøse mente, at man burde lave togvogne til børn..fordi der var nogle børn der ikke var plads til i togene. Jeg mener, at man i stedet for bare skulle ha nok tog vogne..og ikke øremærke nogen til børn. For voksne kan ha svære ved at stå i længere tid..hun har selv gigt og kan ikke stå så længe..uden at sige noget direkte, så brugte jeg hende imod hende selv..for det ved jeg hun burde kunne relatere til. hvor børn til render frem og tilbage i tog..fint nok med det..og jeg siger heller ikke, at børn bare skal stå..men netop at der bør være togvogne nok til alle..det ville løse det generelle problem..kun for børn..så har vi stadig voksne der er nød til at stå. Jeg ved godt, at folk bare i det tager hovedet under armen, og tænker det er synd for børnene..men det bedste løsninger findes ikke ved at bruge følelser.. huske altid, følelser er gode at ha, men de er ikke altid rigtige, gode eller logiske.

griner stadig af kvinderne der brokker sig over mænd på dating siderne. Jeg har ikke skrevet mere med hende der skrev til mig på et andet sted, - hun er for farlig..også er det igen en, der forsøger at date opad. Jeg har ikke så travlt med at finde en..heh, sjovt..en af de der piger fra klassen ved siden af, spurgte om jeg havde en kæreste..kunne ikke lade være med at være ærlig, og sige Nej, hvad fanden skal jeg med sådan en..jeg vil ikke sige mere, men det var det perfekte sted at sige det.. havde det været enhver anden, havde jeg nok bare nøjes med et nej. Ingen vil kunne forstå hvorfor uden at vide lidt mere. Heh, en elev er begyndt at hilse på og sige at jeg virker træt. Det er svært holde kroppen oppe altid..at verden som jeg gør, er ikke noget der gør en glad. Heller se virkeligheden, end være lykkelig men blind. En dag burde jeg skrive det ned, omkring alle de kvinder jeg har mødt..they will understand then.. det er skræmmende..Bare den første så..Jeg ville så gerne hjælpe hende..så jeg gav hende penge..jeg var ung, og i 20'erne. havde aldrig haft en kæreste. Hun ønskede kun penge.. we have come a long way..eller hende der forsøgte, at tørre et barn af på mig..hende der havde en kæreste, som hun havde været utro på..som slog op med hende, men så forsøgte sig med mig..But i was there, adviced against her..hun tilstod hendes planer bagefter..men sagde, at hun ville opkalde barnet efter David fra biblen..så det var ok det hun havde gjort..anyway..ikke mere fra memory lane..soooo much bad stuff..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget godt arbejdet er publiceret 06/10-2021 21:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.