3 måneder, 5 dage siden

Familiefest...

En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
7 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
5 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
10 måneder, 12 dage siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
8 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
14 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
2 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
6 år siden
Lana Del Rey
Christacia
8 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
7 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 måneder, 8 dage siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
8 år siden
Dagen startede ellers godt..

Kom op i morges, afsted til Fys, var der til tiden og for dælen han kunne da godt nok tage ved! Stakkels min balle, der garanteret er blevet gul og blå siden, men fantastisk følelse at få den arbejdet ordentligt igennem.

Kom hjem igen, gik tur med hunden. Skønt vejr.

Ind og ligge på sofaen. Havde en date, var uoplagt, så aflyste. Blev siden syg og tilbragte tre timer lænket til tønden.

Det hjalp godt ud på eftermiddagen, efter et par solide lure til en ligegyldig serie på HBO.

Aftenen skulle gå med familiefest, en rund corona forsinket fødselsdag. Længe siden jeg havde set dem alle sammen, så jeg glædede mig.

Fik en skidt placering ved bordet. Pyt med det, det gik fint med at få snakket lidt alligevel. Jeg er meget bange for at sige noget der ikke passer ind i selskabet, så hellere bare tie stille. Min bordherre kunne underholde om hans praktikant, der brugte str 49 i sko, og kun gik i 9. klasse.

Alle har mænd, koner og børn. Alle, undtagen mig. Min fætter elsker sin kone, det stråler ud af ham. Min søster hakker på sin mand, kronisk. Han er lastbilchauffør og i dag gik der brok i den. Han har saglige argumenter, super fint. Min kusine laver regnskaber i landbruget, spændende diskussion om mink og Copenhagen Fur.

Så gik der børn i den. Vi fik, min kusine og jeg, æren af min niece, på snart to.
Jeg aner ikke hvorfor - men jeg er heller ikke mor - men vi blev groft drillet med vores manglende tag på barnet. Min kusine er mor, det er kun mig der ikke er.

Jeg blev såret, ked af det, og edder gal og havde mest lyst til at melde mig ud af det hele lige på stedet. Baby blev lagt i seng af min søster, freden lagde sig ved bordet. Det skulle handle om ferier og mange gode oplevelser kom på banen. De fortalte om cykelferier, teltture osv. De fortæller også om hvor misundelige de er på mit job, der giver mig rejse efter rejse, til spændende destinationer i Norden..
Ingen hørte argumenterne omkring at det var arbejde, alle gik ud af tangenten om at det var et luksusjob og at jeg godt nok da måtte tjene mange penge.

Ehm.

Jeg sad der i mit sorte tøj. Sort fra inderst til yderst og en stor guldblomst om halsen. Diamanter i ørene og gylden og sort pynt i håret.

Jeg blev lidt eftertænksom midt i smalltalken. Den smalltalk der virker så uendelig ligegyldig. Min fætter siger noget interessant, men han er også den eneste selvstændige i flokken, resten er lønmodtagere..

Kom ved et uheld til at vælte et glad sodavand og lidt af det ramte min søsters kjole. Hun blev sur og udbrød: "Ej, hvor stiv er du lige!?!", til trods for at hun udmærket vidste, at jeg havde drukket Pepsi max som det stærkeste den aften.

Jeg blev vildt provokeret. Sur. Jeg tror ikke hun ved hvor meget jeg egentlig sidder og kæmper, og hvor skulle hun også vide det fra. Hun er gift, mor og de venter en mere. Hun er sygeplejerske, han er chauffør.

Jeg er...noget ingen af dem ved hvad er, men jeg har gået længe i skole!!

Klokken halv et kunne jeg ikke mere. Grædefærdig over at sidde i en flok hvor jeg bare ikke hører til, på anden måde end familiært.

Sidder på min sofa, min hund ved mine fødder. I morgen er dagen pakket igen og på mandag starter en ny uge med rejser og arbejde.

Jeg er smadret, træt, pisse hamrende ked af det og i morgen kæmper jeg videre.. Jeg bliver klogere på hvilken type mand jeg skal finde, for dælen hvor jeg håber at jeg snart finder ham..

Troede jeg havde gravet en frem, men så snart det lugter lidt af det jeg søger, fordufter de.. Den slags mand jeg gerne vil have, vil åbenbart ikke have en kæreste..

Hmm..

Der er mange tanker i mit hoved, burde ikke gå i seng, men det gør jeg nu alligevel, simpelthen for træt til andet..

Sov godt, håber i morgen bliver bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Familiefest... er publiceret 24/10-2021 01:33 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.