Flytning
Hanna Fink (...
6 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
8 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
5 år siden
Følelsen af at give slip
Rayana Khamz...
1 år, 4 måneder siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
3 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
No name girl
7 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
8 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
9 år siden
Hej dagbog, - Så mange politiske reklamer kommer op i mit feed, - Hvor ville jeg gerne ha en debat i gang med en politiker...min indre Jester, vil så gerne vise sin styrke. Der er i sær en jeg går efter at give et par ord med på hans valg. Jeg sagde engang til ham, at jeg ikke gider ha hans politiske reklamer i min postkasse..at mit Nej tak til reklamer også glæder politiske. Jeg ved godt de går fri for den i følge loven..men det kunne godt være bedre. han sagde, at han plejer at give bolscher til dem..is that my que? who the f...does he think i am? Hvis du tror så lidt om mig, så tag den debat med mig :) i dare you.. ;) like everybody else..i will destroy you..gav en fra venstre et par ord med også :) heheh..har sat "Last One Standing" på...normalt kunne jeg nemt stemme på det parti ham der tror, at et bolche kan købe mig..Men jeg er aldrig ukritisk..Dem der kritisere dig, er ikke altid dine værste fjender..og dem, der synes du gør det godt, er ikke altid dem der gør det bedste for dig.

Som mennesker vokser vi bedst, hvis vi oplever venlig modgang. Derfor tager jeg altid debatten. Folk der laver en "du er også bare dum" - er ikke i en gruppe jeg gider beskæftige mig med..Der er ingen argumenter, og intet man kan bruge eller lære noget af...intet der kræver noget...og det er en logisk fejlslutning.

Det fede er, at jeg har brugt mange år på at lærer debat formens kunst. Hvordan jeg skal tackle dem..noget jeg vil væde med, at de fleste politikere ikke er rustet til at kunne klare.. Når man ser dem på TV i hvert fald.

Jeg burde nok lave et ark med spørgsmål til diverse partier :) that could be fun..ask them question, where you know their weak points are..og når jeg så ser diverse reklamer, bruge nogle af de spørgsmål..

Jeg er så klar :) heh, som barn turde jeg ikke snakke med nogen..jeg var bange..alle de nederlag jeg har haft.. look at me now...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste dag er publiceret 24/10-2021 14:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.