9 måneder, 25 dage siden

Rettigheder

Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
At træffe en beslutning
Baru
11 dage siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
9 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
4 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
9 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
12 år siden
Hej dagbog, - Så fik jeg mig taget sammen..jeg har set nok på, hvordan kvinder mener, at det er mænd der skal skrive først..så jeg satte en lille tekst op.."at imponere en kvinde kræver en del, - at imponere en mand, - Sig Hej. Tænker desværre ikke de helt forstår den.. Men min indre Andy er gået i gang. Jeg lyst til at skrive, at kvinder der mener at mænd skal holdes fast i gamle kønsrolle mønstre, altid vil ha en speciel plads...bag støvsugeren! i køkkenet, og ved vaskemaskinen. Båååårk båååårk, båååk..bååk bååk bååk... det bliver det næste, hvis de prøver på noget...i am always ready ;) but its their move..


Så kom jeg igen forbi en debat, - det var en anti vaxer, imod en der var vaxineret, - og det gik sådan set som forventet...Men, så kommer der en kvinde ind til sidst, og siger til ham der taler for vaxination, at han ligeså godt kan lade være med at skrive til ham den anden, da han er dum, - så det er spild af tid. Que Jester, - så kan jeg ikke lade være, - så jeg kommentarer på hendes kommentar. Den sædvandlige, - Man skal ikke regne med, at kunne omvende vedkommende man har en debat med, - man har debatten for at overbevise evt læsere, dem der ikke er i ilden. At sige nogen er dum, er en logisk fejlslutning, hvor man i stedet for at bidrage med et argument, i stedet går efter personen. Det er ikke nødvendigt at gå efter personen, hvis man har et godt argument. Når en læser så kommer forbi, så vil sådanne kommentarer reflektere negativt tilbage på dig selv. Du har derfor tabt debatten pr automatik ved at gøre dette..ud over, at det som sagt ikke bidrager med noget.

Som sagt, jeg mener ikke at folk er dumme..selv om jeg er uenig med dem, - jeg mener blot de tager fejl. Det gør ikke at folk er dumme hele vejene igennem. Kloge mennesker kan også tage fejl.'

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rettigheder er publiceret 26/10-2021 15:47 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.