Psykolog-kolleagen, Grey og date-night!

Fin lørdag
David Hansen...
19 dage siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Jeg har den her kollega...Han er en gammel hejre i gamet, skide dygtig og et fantastisk menneske..

Vi snakkede i en hel time forleden, efter endt arbejde..

Han har tendens til at pille mig lidt fra hinanden hver gang, sige nogle ting der provokerer mig og som VIRKELIG giver mig stof til eftertanke..

Vi var inde på det der med dating - igen..
Han punker mig for at finde en ny kæreste og jeg åbner lidt mere for hver gang vi har en snak om det. Fortæller ærligt, at mit hjerte er som Fort Knox - bare omvendt.. Fort Knox forhindrer folk i at komme ud.. Mit Fort Knox er mindst lige så effektivt når det kommer til det med at holde folk ude!

Han pillede et par lag af, fortalte mere om sig selv, hans liv - mere om hvad han så i mig og at han så to udgaver.. Femi - med hjernen på arbejde - og en sjælden gang imellem, Femi - med hjertet.. Han kiggede mig i øjnene og fortalte mig at han vældig godt kunne lide begge dele..

Han fortalte mig også, at han - velmenende mente, at jeg nok skulle gå efter en mand der for det første befandt sig i den øverste del af en organisationsdiagram (intern joke mellem os) og at jeg nok ikke skulle være bleg for at søge efter en der var - måske en del - ældre end mig selv.. Fortalte om Grey.. Han blev bekymret og kom ind på, at jeg fortjente at få min egen mand der ville mig - og ikke bare være en nummer to.. Jeg kunne kun give ham ret og jeg var LIGE ved at tude over de ord han brugte, men jeg holdt stand.. Og har tænkt og tænkt lige siden..

Jeg har aftalt med mig selv at tage på date i aften, ham på 50 år får en chance. Det bliver et glas vin og jeg har sagt nej til både at blive hentet OG til at hente ham. Jeg vil alene afsted og jeg hjem og sove igen, lige så alene som jeg tog afsted..

Jeg vil jo gerne møde en, der får banket Grey ud af hovedet på mig.. At hygge med Grey på sofaen, ligge hos ham og blive nusset, uha, det var hårdere end ventet.. Jeg har ikke LYST til den her date i aften, jeg har LYST til mere sofahygge med ham..

Men jeg tager på date i aften, og jeg har tænkt mig at give det et oprigtigt skud.. Jeg kommer aldrig videre, hvis ikke jeg prøver..

Manden er 15 år ældre end mig!

..Og vi skal møde om...68 minutter!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Psykolog-kolleagen, Grey og date-night! er publiceret 30/10-2021 20:08 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.