svaret igen

Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
16 dage siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Hej. Og farvel igen. - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Hej dagbog, - heh, en lokal politiker svarede mig på mit indlæg til dennes parti. Han mente, at de skulle snakke om det jeg sagde internt i deres parti, for det er klart at de burde favne alle. Jeg skrev tilbage, at jeg støtter dem fordi de er de svages stemme, og der stadig er gode vare på deres hylder..men jeg ikke tror på, at feminismen i partiet vil blive ændret. En feminisme der gør, at man snakker om kvoter til kvinder til de bedste jobs, men ikke om at der er flest mænd der dør på arbejdet. En feminisme der gør, at man snakker højere løn til "kvinde" erhverv..men ikke om, at der er flest hjemløse mænd. Jeg gad ikke nævne paragraf 81 i grundloven, for det var ikke nødvendigt. Man ser artikler omkring kvinder der bliver udsat for noget af mænd, men det er stadig et tabu..når mænd bliver udsat for noget af kvinder. Hvorfor? fordi i den feministiske verden, er mænd en smid væk ting. I den feministiske verden har mænd ikke problemer..der står de for at styre hele verden, - de ser ikke, at det også er mænd der nederst Hirakiet, uden kvindens mulighed for at gifte sig op af... Noget kvinders hypergami har gjort, at der er mange tilfælde af.

Så har vi ikke snakket uddannelse, - hvor drengene typisk også bliver tabt på gulvet, i langt højere grad. I min verden, er det på tide at vi mænd opføre os som konger, og ikke som tiggere.

Nå, jeg kan lige nå lidt musik inden det er tid til at gå i seng : Man in black ,Johnnay cash. - en sang der har inspireret mig en del, - hvilket man kan se, hvis man lytter til den...og lidt Queen, princes of the universe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget svaret igen er publiceret 14/11-2021 21:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.