9 måneder, 5 dage siden

Prøver stadig

Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
14 år siden
Et liv i miniature
Cecilie Regi...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
3 år siden
Hej dagbog, - Hende der kommer og fejer på mit kontor, prøver stadig at gøre mig positiv. Det er ret belastende. Det er åndsvagt at prøve, -

En anden kom ind og var lige så frustrerende. Vedkommende kom med et par billeder af strøm hullet på en computer, og troede at jeg ud fra et billede kunne se hvilken strømforsyner den brugte.. Okey, det var ikke nær billeder..så jeg kunne kun se en lille sort plet..Ud fra det billede, kunne jeg ikke se størrelse på hullet..eller hvordan den så ud..jeg kunne kun se, computer moddel..ok, big fat hairy deal..for de laver en del forskellige strømforsynere til diverse computere af samme producent.

18:30 - så har jeg stemt. Min stemme går til dem, der bedst repræsentere de svageste. De rigeste skal nok klare sig. Enig med dem i alt eller ej..De rige kan købe sig indflydelse og spin.,.de fattige, ikke så meget..

heh, tænker folk ikke ville tro at det lå til en der er negativ, - men skal du gøre mig positiv, så nytter det ikke bare at sige, at jeg skal smile og være glad..hvis du vil gøre mig positiv, så skal du ændre verden..hvis du ikke kan det, - så drop tanken om at ændre på mig.

sjov, nogle ender altid med at sige..at det bare er fordi jeg ikke har en kæreste,..men jeg kan ikke se, hvordan endnu et problem skulle kunne løse de andre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Prøver stadig er publiceret 16/11-2021 16:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.