Sulten?
Kellany Bram...
9 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
4 år siden
Bliver jeg nogensinde god...
Jønsse
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
7 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
7 måneder, 20 dage siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
9 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
9 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
8 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
3 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
8 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
7 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
6 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Hej dagbog, igår blev jeg bombet med likes på et par af mine kommentarer, på noget af det folk har sagt i debat trådene.

På en af dem, har jeg fået 25 likes. I am not in it for that! Hver eneste like popper op på min computer skærm 2 gange, og forstyrre mig i mine spil. Jeg tror det var min kommentar på vedkommende der skrev, at "nu ville alle de hvide mænd begynde at brokke sig" med tilføjelsen af, at man skal respektere folks tro. Du ved hvad jeg mener der! Hvad har hudfarve med noget som helst at gøre? Kun racister går op i den slags! Og nej, man skal ikke respektere tro! Tro er den letteste måde at tage fejl på, og tro kan ha negative konsekvenser! Man skal ikke respektere tro, men i stedet respektere mennesker..så når religiøse mener de har krav på, at andre respektere deres tro, så er det mit svar kommer...nej, at man i stedet skal respektere mennesker! (Noget ikke alle religiøse kan finde ud af) jeg vil til enhver tid påpege hvor folks tro ikke hænger sammen eller sågar er latterlig eller direkte ond m.m. Jeg vil også forsvare folks ret som menneske til at tage fejl, med håb om at de pludselig kan se pointen.. dette er en kamp på ord..der aldrig giver ret til fysisk magt.

17:39 - likesne er fortsat med at komme ind i dag.. Jeg har ikke set efter om der er nogen svar, - der har ikke været en besked om det i hvert fald. I am not in it for the likes, - i dont care. Kan jeg ændre folks mening, er det fint..Så er mit mål nået. Godt jeg ikke er kendt, - det må være super irriterende, når de popper op på ens telefon og computer..blot fordi man postede et svar eller et opslag. Jeg vil hellere bare se svar, - det kan jeg i det mindste bruge til noget.

Mandag igen i morgen..suk, - så skal jeg igen høre på, hvordan jeg skal være positiv.. og jeg skal også ned til en, der insistere på at takke mig, bare fordi jeg gør mit arbejde. Jeg plejer at sige "det var så lidt" også komme videre. Men det får hende bare til at smøre ekstra på..

20:52 - okey, så var der en post igen om, at der var for få kvindelige borgmestre.. Suk. Det er der lige meget om det er en kvinde eller en mand. Så jeg svarede igen på en post..det jeg har sagt før..hvorfor snakker man ikke om flere kvinder til jord og beton arbejde? om, at der er flere mænd end kvinder der dør på arbejdet, og flere mænd der er hjemløse..fordi det ikke passer ind i den historie de vil fortælle om, at dette samfund er domineret af mænd..Nej, det er domineret af nogle flest mænd og nogle kvinder.. men der er flest mænd på bunden..

Jeg har skrevet om det før dagbog, - men jeg er der, når jeg ser de posts..truth must be told.

Jeg har i øvrigt fundet det næste band, vis musik jeg vil købe "home free" damn..deres stemmer...du ved, jeg har før øvet mig i at kunne synge som freddy mercury..men vil spore min stemme ind på ham der kan lægge den dybe stemme..ikke fordi min stemme er feminin..men damn..den stemme må jeg kunne kopiere..ned med hastigheden og ned i maven for at hente vokalerne op..

lige nu står den på deres version af "brothers in arms"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Likes er publiceret 21/11-2021 09:10 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.