70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Еnke
Halina Abram...
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 19 dage siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Hej dagbog, - så fik jeg og min hjælper hjulpet den klasse der manglede deres uni-login..med at få dem lavet. Hun var som forventer ovenud glad for det. heh, min hjælper kom ud for en mor situation i dag..Hendes knægt var ikke kommet til time, så hun gik den ene vej for at lede.. imens kom knægten ind af den anden dør..jeg sagde, at han hellere måtte få overtøjet af hurtigt..ellers ville han få skæld ud både af mor og af læreren. han forstod mig, og satte i gang hurtigt ..han nåede det dog ikke, før hun kom tilbage...hehe..lidt surt at være en knægt med krudt i numsen.. også ha en mor der arbejder der.. og som lige sidder udenfor døren..hun syntes jeg undergravede hende lidt.. ved at sige, at hun skulle skynde sig..så mor ikke også kom og gav ham skældud. måske, men jeg synes det er unfair, at ha sin mor siddende udenfor, bare fordi hun har arbejde der..

Da jeg kom ind i klassen, efter at ha haft fat i alle børn..1 efter 1..for at få dem hjulpet..var der en stemning af at ham kenny var sød... Det var til at få kvalme af. Jeg er ikke nogen helt, - folk der redder liv er helte.

Jeg har tænkt på et par andre ting i øvrigt.. husker en der for 20 år siden sagde, at hun hellere ville snakke med Jester end med mig. øøh, men Jeg er Jester, - Jeg snakker med mig selv.. nogle tror de føre samtaler med en gud..jeg forstår, at det bare er mig selv..og mine tanker, jeg prøver at holde styr på. Så er der selvfølgelig også dem, der tror de høre negative stemmer.. sådan nogle tanker har jeg ikke.. min indre stemme er på min side.. Så at ville tale med Jester, er lidt skørt.. at ville snakke med mine tanker..Det kan dog være svært, at styre sine tanker engang imellem..

Derfor hader jeg også at svare på spørgsmål som "hvordan har du det" - Jeg svare altid, at jeg stadig er i live..et ikke svar. For det rigtige svar, er kompliceret og ville komplicere mere end gavne.

Blev spurgt i dag, af en af de søde ledere..om jeg ikke ville med til den aften sammen de havde arrangeret. Jeg fortalte hende sandheden.. noget af den. at jeg har et spil, som jeg spiller på det tidspunkt. Det jeg ikke sagde var, at jeg har brug for at være alene. Jeg har brug for, at være mig selv..ikke at skulle smile, og være venlig...men sidde og kun være i kontakt med mine tanker.. imens jeg prøver at styre mine tanker og følelser..pakke dem af vejen. Så jeg kan være klar til at være der igen dagen efter. Mange har et indtryk af at jeg er god..2 kaldte mig for pædagogisk i dag. Jeg har en beroligende metode at arbejde på, der gør at mange folk ikke flipper totalt når noget ikke lige er så let for dem...så ser vi på det sammen...stille og rolig..men det kræver noget af mig...det er som at give noget af mig selv...og sidst på dagen føler jeg mig tyndslidt..

og jeg har mest lyst til at græde, og råbe hvor uretfærdig og stupid verden er! - og jeg går op i det.. derfor pisser religiøs stupiditet mig af, og kvinder der opføre sig på en bestemt måde.

høre lige nu en live version af Disturbed - "A Reason To Fight"

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Login er publiceret 23/11-2021 20:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.