1 år, 11 måneder siden

Status..!

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
10 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Kærligheden som udstråler
Ansu Orheim ...
1 år, 11 måneder siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
28 Dage senere, med Sandr...
Ansu Orheim ...
11 måneder, 4 dage siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
10 år siden
Lys blokerer så let for l...
Ansu Orheim ...
1 år, 11 måneder siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Jeg sidder i sofaen, hans, og ser film.

Alene hjemme 2 - glemt i New York. På sofaen har jeg selskab af hunden og hans datter.
Hun er mega fan og alt er godt.

Han er lige hoppet på kontoret for at arbejde.

Han søn er længe langt i seng - når man er 5 år, går der lige lidt før man må være så længe oppe, som storesøster får lov til her i juletiden.

Nøej han hænger på sin far! Alting er "faaar" - og det er kun far der duer. Jeg forventer absolut ikke at han skal erklære sig som fan er mig, men det er godt nok vildt hvor lidt nogen andre duer. Farmor duer ikke - Faster duer ikke - søster duer heller ikke, KUN og absolut KUN far duer!

Jeg gad først godt vide hvad pokker der mon stak under der, men nu - altså - tja.. Hvis det kommer, så kommer det.. Han skærer ansigter af mig og opfører sig generelt ret dårligt, så jeg siger fra ind imellem. Han siger ingenting til det, og opfordrer mig egentlig bare til at udtrykke det, når mine grænser er nået. Jeg har sikkert fået sagt for meget allerede, men sket er sket.. Tænker jeg trækker følehornene lidt til mig igen - jeg gider ikke gå ind og lave en overtager over det hele..

Begyndte først rigtigt at tænke over det hele her til aften, midt i aftensmaden. Han fangede det med det samme og var over mig omgående. Jeg er ikke vant til at blive læst så hurtigt, men det går godt nok stærkt altså..! Blev lige hevet til side i køkkenet, så blev der hvisket lidt og så var vi videre.. "Er du okay?" - bekymret, betænksom, rummelig.. Jeg er elendig til at komme dumpende ind et sted og så oveni medbringe alverdens problemer.. Jeg er simpelthen så dårlig til at bede om plads og betænksomhed..

Jeg overvejer derfor - ganske seriøst - lige nu:
1. At overnatte her til i morgen, og så ellers lave en "Houdini" i morgen formiddag, dampe af og så ellers blive væk indtil efter jul.. Jeg fornemmer ikke at han har brug for tid alene, men jeg fornemmer at hans søn især måske synes at han gerne vil have noget mere tid med far - han (sønnen) virker dybt jaloux. Hver gang jeg lige får en krammer, jamen så skal han bruge sin far til et eller andet.
2. Se pkt et.. Bortset fra at vænne tilbage i morgen aften, sent, efter ungerne er lagt i seng og så overnatte her til d. 24. om morgenen, hjælpe datteren med at sætte håret og så dampe af, hjem til min egen jul.. Mangler stadig et par små pakker, så det er også på høje tid at få det fikset..

Hmm..

Og nu vil jeg dampe i seng.. Jeg er småsløj, testet negativ for corona, træt, trænger til at sove og slukke for min hjerne, i det mindste - bare lige til i morgen tidlig..

Roger over - og glædelig jul.. :-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Status..! er publiceret 22/12-2021 21:58 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.