ny tid

Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Dagen idag virker langsom
Kellany Bram...
10 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
6 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog,- så har jeg fået min tid, til at få fjernet nyre stenen. Jeg så den imens jeg var på vej til arbejde, der er nogle uger til.

Fik også lige svaret på den debat tråd jeg var gået i gang med, - de tråde er tit svære at finde. Det var en der brugte anekdotisk evidens. Hvor jeg kunne pege på en videnskabelig undersøgelse, vis resultat også bliver brugt af regionsyddanmark. Resultatet var det med, at folk der er vaccineret faktisk har en mindre risiko for at smitte videre.. i følge siden 6-9 gange mindre risiko, men den er der stadig..så man skal selvfølgelig ikke tro, at man er sikker. Sjovt, den anden pedel er ligeglad med folk, han er kun vaccineret for sin egen skyld. Der er intet samfunds ansvarlighed over ham.

Der var et fjols i bussen hjem i dag også.. en der snakkede i telefon, og fik sagt at han ikke var vaccineret og led af angst.. Men her er det værste, at han mente at han var immun. Fordi andre omkring, der holder sig fra ham..blev syge..og her kommer den næste logiske fejl folk bør lære, - årsags fejl. Han sagde, at det var hans teori, at han var immun.. igen suk..for det er ikke en teori, når man hiver noget ud af numsen.. f.eks en mand bliver myrdet, du ser en anden forlade det sted..og i dit hoved, må denne mand ha myrdet den anden..problemet er det du ikke ser..at der er en 3. mand der har gemt sig i skabet.

I hans tilfælde, kan kan det ligeså godt være held, - eller det at han har isoleret sig selv, pga sin angst meget mere end andre. Der fordi de er sociale mennesker, prøver at indgå langt mere i fællesskabet, hvilket kræver vaccination. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed hvad, - men jeg er sikker på, at der er langt mere nede på jorden forklaringer end.."jeg må være immun, fordi andre bliver smittet og ikke mig" - Jeg har heller ikke været smittet :) og ja, det er fordi jeg er selvisoleret :) jeg erkender det.. det er ikke angst, men jeg får mit sociale på andre måder.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ny tid er publiceret 14/01-2022 15:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.