Træt og sløj

Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
10 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
5 måneder, 28 dage siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg har ikke sovet for godt, - jeg har været snottet hele dagen, og har måtte spytte en masse slim ud. Så ringede den bank jeg har lidt endnu, for at true mig endnu engang. De ville vide hvad jeg tjener, og hvor mange penge jeg har tænkt mig at bruge i måneden. AL bank. Så hvis jeg ikke fortalte dem det, ville de lukke min konto. Jeg kunne så fortælle dem, at jeg var i gang med at skifte bank, og har underskrevet papirene. Nu venter jeg blot på, at mit kort kommer..så jeg kan få flyttet mine penge over til en anden bank.

var hjemme ved mine forældre for at fortælle dem om banken. De har den samme bank, - tænker banken kommer til at høre fra dem også.

jeg har snakket med en lærer, som også vil skifte væk fra den bank..

Kl 21. En kvinde havde formastet sig til, at skulle fortælle mig, og andre hvad vi måtte grine af. En havde skrevet noget humoristisk om kvinder..så hun forsøgte som sagt at fortælle, at vi ikke måtte grine. Så jeg sagde, at hun ikke vidste hvad humor var. Så forsøgte hun at sige noget negativt om mænd, i et forsøg på at fornærme..men den bed jeg ikke på.. jeg skrev, at jeg aldrig kunne finde på, at belære andre om, hvad de måtte finde sjovt..og hvis man havde et problem, var det en selv man skulle der var problemet.., at jeg ikke bliver fornærmet, når kvinder laver humor om mænd..det fik hun straks til, at vi måtte var misogyne..seriøst, hvem har boret en pæl op i hendes... der er bare nogle kvinder der ikke kan tage humor...og forstår, at der er forskel på humor og had.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Træt og sløj er publiceret 29/03-2022 19:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.