1 år, 9 måneder siden

Is

At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Kreativ igen
David Hansen...
3 måneder, 15 dage siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej dagbog, - Jeg var lige hjemme ved de gamle, - mor har det ikke så godt i dag, men det var forventet. Jeg havde en pakke is med, fordi hun sagde at far havde købt de forkerte. Han plejer heller ikke at være god til at huske hvad andre kan lide. Så jeg sagde til hende i går, at jeg ville købe nogle til hende.. hun sagde, at hun havde 4 is tilbage af dem, så det ikke var nødvendig, - at det var bedre at købe dem, når de var på tilbud! min mor i en nøddeskal. nå, jeg gik ind i butikken i går, og hvad ser jeg så? de Is som hun kan lide.. og billigere end jeg nogen sinde har set dem før! hehe, - som kaldet. Tak skæbne.. Jeg har nu købt dem alligevel, men nu kunne jeg så i dag oveni købet sige, at de var på tilbud. Luck of the Jester. I dag kan hun igen mærke, at det gør ondt i steder hvor kraften sidder.. gav hende nogle kram, så hun blev mindet om, hvor meget jeg holder af hende.. hun er jo min mor, - så, Jeg sagde igen til hende, at hvis hun manglede noget, at hun bare skulle sige til, for det er jo ikke altid far får købt det rigtige. Han er ikke vandt til at det.. De har altid haft et ægteskab, med traditionelle roller, - jeg er selv typen, der vil skide på traditioner, men lever efter at gøre hvad der skal gøres. Det min indre stemme siger, at jeg skal gøre.

Jeg føler mig selv super træt, og der er mange ting jeg burde få gjort i mens jeg har ferie. Jeg har dog mest lyst til bare at lægge og sove, men jeg ved at det ikke går. Så jeg står op hver morgen.. jeg kom dog ned med 2 poser affald. Alt hvad jeg gør, gør jeg ikke fordi jeg har super meget overskud, - Men jeg er Kenny, så der er ikke noget at gøre..

18:30 kom jeg lige forbi en youtube video omkring Cern og higgs boson partiklen. Så var der straks en religiøs i kommentar feltet der ville vise sin uvidenhed. Han skrev, at det var utroligt, at så mange kloge mennesker kunne mene, at universet kunne komme af ingenting. Jeg kunne ikke lade være med at kommentere, - for så kaldte kloge mennesker mener IKKE, at universet kommer af ingenting, - det er kun religiøse der tror det! aka, en gud der kan puffe det frem af ingenting. De projektere ;) Nej, videnskabsfolk, der har med den slags at gøre, snakker ikke om et ingenting, - (jo de gør, hvis man ikke har mere hjerne end til at læse overskrifter) så mener de fleste ikke, at der har været et ingen ting, - men at der har været noget i dette ingenting.. at begrebet ingenting ikke giver mening, da det ikke kan findes som andet et et koncept. f.eks Sam harris, snakker om virtuelle partikler i hans "ingenting" virtuelle partikler der kan hoppe ind og ud af virkeligheden. Her tænker jeg altid på Niels Bohr og Einstein, hvor Einstein ikke troede at det kunne være rigtig.. men Niels Bohr fik ret. - Har man sidenhen fundet ud af..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Is er publiceret 11/07-2022 13:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.