20 år siden

Den gamle plade !!

Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
De første dage
Michala Esch...
14 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
2 måneder, 24 dage siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Jeg er ked af at indrømme det, men det er snart den samme plade som kører i en endeløs rille for mig. Det er de samme ting der fylder i min krop og sjæl, og som gør at jeg føler at jeg fremstår som en sur og negativ kælling, der brokker og blander sig, og som aldrig er tilfreds !! Jeg håber at det kun er i mit ejet lille hoved der er så fordømmende, og ikke at andre ser mig sådan.
Men jeg må virkelig sige, at det var en god ide at starte med at skrive igen, det har givet en masse luft, og ind imellem har ordene også været med til at lette på rygsækken,
Jeg føler at det har fået mig til at standse op,og tænke lidt dybere over de ting der sker og hvorfor..

Og så lige dagens brok ;-)

Håb forude !!

Noget positiv kan jeg da sige om min fars påhæng, hun er rigtig god til at holde gang i mit blodtryk !!

Jeg var på centralen i mandags for at hente noget, snakkede med en af de ansatte der ude, Han spurte til hvad påhænget fejlede, da han havde bemærket at hun havde været med på en turnus til Odense sygehus.
Han sagde at han var ubemærket klar over at hun var alkohol og pille misbruger, han havde boet sammen med hende i 2 mdr. Han sagde også, at når man først havde fået hende inden for dørene, var hun svær at slippe af med igen !! Jeg fortalte at hun var stoppet med at drikke, og det faktisk havde lykkes for hende at holde sig tørlagt siden hun var startet denne omgang antabus.. Det overraskede ham meget og mente at det ville blive hendes død..
Jeg syndes ikke at det var passende at uddybe emnet pga. de andre kontor damer der var der, men jeg tror at han mente, at påhænget ikke magtede at se hendes ejet liv i øjende ædru.. Og efter det jeg har oplevet, kan jeg kun give ham ret !! Jeg skulle hilse min far mange gange , men ikke hende fra ham.
Det gjorde jeg så dagen efter, jeg fortalte ham så hvad jeg havde fået fortalt, men det viste han godt !! Han fortalte så, at påhænget ville søge lejlighed pga. at hendes søskende og venner ikke ville besøge hende, fordi at der var så rodet og beskidt der hjemme. Nøj der steg mit blodtryk lige. Hun kan sku da bare lette røven.............
Min far er en doven hund !! Han er ikke typen der gider at gøre rent, derfor har han i mange år ryddet op efter sig selv, og haft i dame til at komme og flytte på støvet hver 14 dag.. Det har også fungeret fint, men efter påhænget er kommet ind, ligner det simpelthen noget der er løgn !! Damen der plejer at komme gider ikke mere, og det kan jeg bestemt ikke fortænke hende i..
Det virkede ikke til at påvirke min far ret meget at hun måske flyttede, han var mere bekymret over hundene, hun havde sagt at den gamle ( hendes hund ) skulle have sprøjten, det ville han i hvert fald ikke acceptere.. Han sagde endda at jeg skulle sørge for at den dag hvor han ikke var her mere, at de fik et nyt hjem. De skulle have lov til at leve !!
Jeg har vendt og drejet det forhold min far har fået til de hunde, og er kommet frem til at jeg tror ,at han har kastet hans betingelsesløse kærlighed på de hunde i stedet for hans egen mislykkede kærlighedsliv.

I grunden skulle jeg ikke blande mig. Jeg prøver også at lade være og holder mig til at sige " sku " her inde.. Men i den tid min far har kendt hende, er han blevet meget gammel at se på, han glemmer vigtige ting og spøger tit om det samme flere gange, og så det at hun spiser hans piller og er ligeglad med de konsekvenser det kan få for ham.. Det gør mig rasende.
Selv om jeg aldrig har haft et tæt og kærlig forhold til min far, har jeg lært og elske og acceptere ham for den han er, det er bare så forbandet svært at se på hvordan han langsom går ned af bakke, det gør ondt !!

Og så lige noget positiv til at slutte af med, Michelle er blevet optaget på social og sundhedshjælper uddannelsen. Jeg håber så inderligt at det kommer til at gå godt for hende, det har hun fortjent.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den gamle plade !! er publiceret 27/11-2003 07:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.