1 år, 8 måneder siden

køn og snitzel

SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
1 ex er det værste, men 3...
Martin Micha...
4 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Mit sidste farvel til mor
Jønsse
8 år siden
Hej dagbog, - Min hjælper var der i dag. Så hun var der, da en dreng kom ind for at låne en chromebook. Jeg sagde jo selvfølgelig ham til vedkommende, og personen sagde intet. Da de var gået, sagde min hjælper.. at jeg lige skulle vide, at det var en pige der var klædt ud som dreng.. jeg sagde noget med "ahva?" fordi det jeg så var en dreng, men hun sagde, at hun mente at der var begyndende bryster på vedkommende.. så det måtte være en pige. Det var ikke noget jeg så efter..også nævnte hun, at der vist var en trans på skolen. Vi har før snakket om det, - jeg ser anderledes på køns spørgsmålet, end woke folket gør. Jeg ser på det sådan, at hvis der er 2 forskellige ting i det, - det biologiske og noget andet.. så lægger problemet med det andet i, at andre ikke kan se ens følelser, og at følelser ikke er valide som kilde til fakta. Det er langt bedre, at man har et bilogisk køn, også det som andre ser en som. Hvis man tillod følelser som vallid data, ville folk kunne føle hvad som helst.. hvorimod, kigger vi f.eks på ting..kan vi i fællesskab se hvad noget ligner.. og deraf drage, om folk ser det samme. Så er spørgsmålet, - har min hjælper ret? var der bryster? - og betyder det, at vedkommende var pige, eller er det evt en dreng med hormon problemer.. Men sammen kan vi se tingene, - som kiggede vi på månen, for at se hvad facon den har eller hvilken farve.

anyway, - når det gælder køn, så bruger jeg det jeg ser.. havde jeg set andet, ville jeg ha brugt det.. fortæller man mig, at man i virkeligheden vil tiltales som swampebob firkant, - så desværre, men det er ikke det jeg ser.

Så ringede jeg lige til min mor, - fars tarm scanning var gået godt, der var ikke noget at se. Jeg ringede også for at fortælle dem, at jeg kommer.. og tager et par snitzler med til dem. jeg tænkte, at hun ikke havde tænkt på mad.. så derfor havde jeg gjort det i går.. og købt dem. så hun ikke behøver tænke på det. Hun har det ikke så godt efter kemoen i fredags. - og ja, - jeg er kenny, så det er op til mig, at gøre min lille del, for at gøre verden et bedre sted, for dem der er omkring mig.

Jeg drømte for et par dage siden, at jeg var sammen med et par kvinder. Noget jeg aldrig har tænkt over før, eller ønsket mig. Jeg ved ikke hvor den tanke kom fra,.. især ikke nu! Jeg er ikke den bad boy som kvinderne ønsker sig.. Men pisser man mig af, på en eller anden måde.. så fjerner jeg vedkommende fra mit liv, som var denne en kraftsvulst.

lige pt lytter jeg til sangen "Deadman's Gun" som en der hedder "Christian" har lavet et cover af.. super godt sunget.

ååh ja, - en pædagog spurgte mig om, hvordan det var gået med en af de drenge der havde autisme. Han ville godt op til mig, og snakke med mig. Jeg ved ikke hvorfor.. anyway, om han havde kunnet sige noget og formulere sig. Ja, sagde det havde han da. Det gik fint. Det mindede mig om, at der havde været et par drenge i den alder, der havde sagt.. at de var trætte af, at der var alt for mange kvindelige lærere, og at der manglede mænd. De mente at kvinderne altid var på pigernes side, og ville godt ha en mand som lærer. Jeg blev nævnt, - hvorfor jeg ikke kunne være deres lærer.. Jeg sagde, at jeg var IT. - Jeg tænker de havde brug for et forbillede der var mand.. Det bør så ikke være mig, efter min mening. I dont want to someone anyone looks towards.. i always wanted to be the guy, that nobody really looked at,.. walking alone down thrue my time... like i had never really been there.. kan jeg skubbe lidt til verden, uden at det forbindes til mig.. så vil det være fint.

åh ja, - da jeg skulle hjem i dag, - var der en eller anden dreng der rakte sig hånd ud efter mig, for at lave et high five eller noget.. jeg gav ham i stedet hånden, og gik så videre.. hvorfor jeg lige skal high fives ved jeg ikke. Når jeg er på vej hjem, er jeg ved at sætte min hjerne på autopilot, imens jeg tænker over alt muligt andet. Min hjælper har sagt et par gange, at hun har opgivet at hilse på mig.. ikke fordi hun tror jeg er arrogant, - men jeg ser ikke noget, og står gerne og kigger ned i jorden.. siger hun. Jeg så hende da, da hun gik forbi.. der er noget andet, når folk sidder inde i en bil.

i øvrigt er der da et par mænd, hvor en af dem da kan tage dem med ud og spille fodbold.. det er ikke mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget køn og snitzel er publiceret 23/08-2022 15:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.