Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
1 år siden
Hej dagbog, - Jeg købte et VR male program. Jeg begyndte på det i går, men er stadig ikke færdig. Jeg er super dårlig til at male, og de pensler er ikke til at finde ud af. Jeg startede mit maleri med at male mit "hvide" lærred sort. Jeg har lært, at man skal starte med at lave en grund farve. Himlen blev sort og grå, da nattehimlen fik en hvid/grå måne.. mixed..jo længere ned ad man kigger på billedet, des mere sort bliver det. Så lavede jeg et mørkt brun træ i midten, med flere farver der er mixet.. det gav et træ. så mixede jeg nogle grønne farver og blandede noget sort i, og fik lavet bladene.. jeg mixede videre og fik lavet noget grøn/sort græs..ved siden af træet fik jeg lavet et sort hus, med et brun/sort tag.. et lyst vindue fik jeg også lavet på huset. så fik jeg tilføjet røg.. ved at blende hvid og farverne på lærredet. Det samme gjorde jeg med den sort/grå himmel.. og fik lavet nogle små puffede men tynde skyer.. På den anden side af træet, fik jeg lavet en mørk træstamme, - der var væltet. De sidste ting jeg fik lavet var et par små gule øjne i natten.. nærmest kun 2 bittesmå pletter..der når man kigger på dem, får en til at se et hoved ud af den sorte nat..

Så gav jeg mit billede titlen 11:59

Mit næste billede, - har jeg en ide til.. et grå ansigt, bittert.. på en sort baggrund..med en tændt hvid cigaret. Navn.. 11:40.

Jeg lavede en video med mit første billede i VR, og er ved at uploade det til min kanal.. der går nok noget tid, inden det er online.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et maleri er publiceret 24/09-2022 14:12 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.