1 år, 1 måned siden

Næsten lam og koldbrand

Kragen er ikke bare sort
Rayana Khamz...
1 år, 1 dag siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej dagbog, min indre pisse irreterende stemme havde sagt til mig, at jeg burde spørge ind til min arbejds hjælpers bror.. hvordan det går, efter hun havde fortalt mig om hans tilstand for en uge siden.. han sidder meget stille, kan næsten ikke bevæge sig, og hans ben og fødder ser næsten sorte ud.. som var han tæt på koldbrænd.

Nå, men jeg spurgte så,.. pr røv irreterene stemmes anvisning.. han havde det stadig ikke godt, men hun ville købe et apperet, der måske kunne bevæge hans føddwe pg sætte gang i omløbet.

Så viste hun mig et billede af apperatet..det koster 2000 kr, men hendes bror ejer ikke så meget, da han altid tænler mere på hans katte end sig selv...

Apperatet havde jeg set før, mine forældre sagde for en måned siden, at de ville sælge den de havde, at det ikke havde hjulpet dem...

Min indre stemme er irreterende.. så den fik mig til at ringe til mine forældre..om hun kunne låne den til sin bror, for mine forældre mente ikke den var god.. inden hun smider 2000 kr ud til noget der ikke virker.

Så det fik jeg sat i værks.. kunne ikke gøre andet.. Jester, you ..jeg bliver altid brugt..jeg prøver at holde mig udenfor.. lade verden gå sin gang..

Nu ender det sikkert med endnu en der takker mig..jeg hader det! Men okey, lad mig spinne den..hvis jeg hjælper, så hjælper det måske hendes bror.. det betyder måske, at hans ben ikke ryger af... så lever han måske længere.. dør han går det ud over hende, så kommer hun ikke på arbejde...så går det ud over mig! Se, spin.. det hjælper lidt på det.

ved busstoppestedet stod der en problematisk person.. vedkommende blev spurgt, af sin klassekammerat hvad 4 - 2,5 var.. han mente det var 4.. der er en masse omstændigheder der gør, at det er hans svar.. klasse kammeraten sagde, at det var noget de havde lært i 2. klasse.. så ham der ikke kunne var lidt til grin. jester brød ind, og sagde at kunne tælle på fingrene..hvad 2 minus 2 er først. Så sagde jester til mig, at jeg burde tale med pædagogen igen.. fortælle ham, at han har et problem med matematik.. da han er en god pædagog, kunne han måske hjælpe vedkommende.. og dermed vise, at der er en voksen der bekymre sig.. måske kan det rette noget op..og måske rette hans fremtid lidt op..små skub, - kan ændre store ting..over et tidsperspektiv. - men jeg har det bare sådan,.. hvorfor? game is over.. i lost..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten lam og koldbrand er publiceret 26/01-2023 13:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.