1 år, 2 måneder siden

fra dagen

Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Hej dagbog, - i dag var der en der havde ødelagt den lånte chromebook, ved at tage tasterne af. Jeg gik til årgangens leder, - også blev det vist bestemt, at han skulle ned til mig i sine pauser, og rydde op på mit kontor.. så han kunne betale af på det. Det var i stedet for at få hans forældre til at betale.

Det var en anden der kom med chromebooken, - de tør ikke selv. Det betyder dog ikke noget,da de er bippet ind til den enkelte elev. Jeg er reduceret til ham den sure, - men jeg tænker, at det er vigtigt at blive det. Det er noget af det vigtigste en voksen kan være, når det er nødvendig. Man kan håbe, at det og konsekvensen gør, at han ikke senere i livet fortsætter med at gøre det..når han engang får arbejde.

Min hjælper kom i dag, - hun er engang imellem lige så sur som mig på eleverne, og endnu mere når de har taget klistermærker på chromebooksne. Jeg tænker et eller andet sted, så smittet arbejdet af på folk.. på den måde man ser tingene.. Du kan godt være smilende og flink i starten.. selv om du ikke burde være det.. Men som tiden går, og den ene efter den anden kommer ind, og viser en attitude.. Jeg tænker sådan er det med livet, - det er nemt nok at smile og være glad, hvis du ikke har kæmpet hele livet, hvis du ikke har oplevet folk knuse dine drømme, misbruge din godhed, stikke dig i ryggen.. og generelt behandle dig dårligt.. nå, men engang imellem får hun lov til at håndtere det, - når det f.eks er klistermærker.

pedellerne kom også forbi, - en snakkede om det gode ved atomkraft, - noget jeg havde snakket om for halve år siden til ham.. rengøringen kom også forbi.. bare for at snakke, - pedeller så hende inde ved mig..folk kommer ind bare for lige at snakke..Det har de behov for engang imellem.

En lille pige gik forbi mig ved busstoppestedet, hun spurgte om jeg kunne huske hende.. Nej, det kan jeg ikke.. der er vel 500 elever eller mere.. det er umuligt, jeg prøver ikke engang.

Så skal jeg se en TED video i aften :) han har været ude og snakke med endnu en religiøs, som stadig ikke forstår sig på logik.

og på dating siden, var der endnu en kvinde der skrev en forside besked ud til alle, - der indikere at hun ikke tager ansvar for hendes eget liv. Du ved, har hun ikke en mand der skriver til hende.. så er det mænds skyld, ikke hendes.. du ved, den stil som sædvanlig.

glemte at sige, at jeg mødte en mand som jeg havde været ved praktik ved på IT mødet. Der var så en kvinde på det sted dengang, der forfulgte mig og gjorde hvad hun kunne for at genere mig.. fordi jeg havde sagt, at man ikke skulle tage sit arbejde med hjem, men prøve at lade sine batterier op til næste dag. Hun forsøgte og at hakke på mig, da en unge græd.. og jeg og en anden havde været henne ved denne elever og snakket med ham, men havde fået at vide, at vi skulle lade ham være i fred.. det havde hun ikke set, så hun bebrejdede mig for ikke at hjælpe.. dengang. Det var dengang jeg stadig var naiv og pædagogisk.. Jeg har så siden hen fjernet alt pædagogik fra min hjerne.. som slettet fra min indre harddisk.

heh, - Jeg kunne skriver bøger om de kvinder jeg har mødt.. kvinder jeg ville sige noget til i dag.. alt det sorte jeg har været igennem..

16:11 - jeg fik Ted's nye video. Han snakkede til sidst om, at han havde hørt en politimand sige, at ham der stod på megafonen og råbte op om sin religion ikke brød nogle regler.. så Ted spurgte os der ser hans video'er om der var nogen der kendte til gode megafoner osv.. så ville han tage ud og råbe op om mænds rettigheder.. det skulle nok skabe en forsamling..hehe. Jeg skrev, at han også kunne opstille et bord hvorpå der stod, om folk troede på klokkeblomst , Ja, nej og måske. For at vise hvor tilgrin folks tro på en gud er...også tage den derfra..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget fra dagen er publiceret 09/02-2023 15:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.