1 år, 1 måned siden

Lad dem komme

Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
10 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hej dagbog, da jeg vågnede i morges, var der en religiøs der havde skrevet til mig på Ted's kanal :) det så ud som om, at han gerne vil snakke med ted omkring hans religion. Jeg tror det var ham der var med i den seneste video, - som jeg tænkte ikke ville turde tage debatten når det kom til stykket. Han havde ikke så meget at sige til mig, selv han skrev til mig..det han sagde var, at han også havde været ateist engang, men at han var blevet klogere :) heheheh... Det er en gammel kendt ting de religiøse laver.. A: alle mennesker har været ateister engang. Der er ingen babyer der tror noget som helst.. B: Det der betyder noget er ikke hvad du har været, men hvad der har fået den religiøse til at tro! Han sagde et eller andet, - så jeg måtte nævne, alle de folks der hvis ord jeg nu kan selv i søvne.

Derefter skrev jeg min origin story, - når det gælder de religiøse. Da jeg var barn, fik min mor mig til at gå ud og diskutere med et par ældre JW'er :) heheh.. De havde ingen anelse om mig.. hehe. Husker stadig dengang de spurgte lille mig, om jeg kendte biblen :) jaaaa daaa.. den bruger jeg,... når jeg skal smække fluer. Det var dengang, men ikke havde andet, end vrede til dem.. før jeg lærte argumenterne. Heh, var nok lidt af en "ADAMS" for dem..

De fleste af den slags forstår ikke ateisme. De ved ikke at agnostisk handler om, hvad man ikke ved.. og ateisme, hvad man ikke tror. De forstår ikke, at disse ord veksler alt efter hvilken tror man taler om. F.eks er de fleste ateister Agnostiske, når det gælder en ukendt gud, - men så snart religiøse fortæller hvilken gud de mener eksistere.. skifter det. F.eks er jeg gnostisk ateist, når det gælder abraham religionerne. Dvs, jeg ved denne gud ikke kan eksistere, - der for mange problemer med den gud, der gør at den ikke kan eksistere.. så det ved jeg, gnostisk.. så derfor tror jeg ikke på den.. ateist. De forstår ikke, at der er blevet foreslået over 2000 forskellige guder...hvor af, de tror på en.. og selv er både gnostiske og ateister overfor de andre guder.

synd, ham den religiøse ikke har turde tage kampen op med mig :) og fortælle mig sin grund..men så kan han jo heller ikke få at vide, hvorfor hans grund ikke er god.

så var min hjælper der i dag. Hun snakkede om hendes veninde, der ikke havde lyttet efter hvad hun havde sagt. hendes veninde var blevet droppet, af dennes mand.. han var ikke god, - hun var gået på dating, og havde fundet en der var endnu værre... i stedet for at finde sig selv, og være sig selv og ha nok i det. Hun var så senere gået tilbage til x manden igen.. - for de havde børn sammen.. Min hjælper er næsten enig med mig. Jeg plejer gerne at sige, at 80% af alle single kvinder på dating ikke er værd at samle på, at de skadet! Min hjælper giver mig ret, og forstår, at det er mændene nok også.. Det snakker jeg ikke så meget om, for jeg søger jo ikke mænd. Nå, men hun min hjælper mener, at det et 90% af alle på dating.

Som jeg ser det, - hvad skal mænd med en kvinde der har børn.. når de selv har styr på deres liv, - så er mænds eneste behov tit kun sex.. Hvilket jeg gætter på, at de fleste ikke er ærlige om.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lad dem komme er publiceret 28/02-2023 21:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.