1 år, 2 måneder siden

Mandag med stress og angst

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
4 måneder, 7 dage siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
12 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Så gik den weekend. Jeg har gået tur og vinterbadet 2 gange. Trods dèt, vågner jeg op med stress og angst i kroppen i dag. Hader det. Vi har også problemer herhjemme, og det er nok derfor jeg har stressen lige under huden. Min mand har det ikke godt, og det påvirker mig. Hans humør er svingende og jeg føler jeg skal passe på hvad jeg siger hele tiden. Jeg har tænkt på at jeg måske havde et par dage med mani, i sidste uge. Mit humør og overskud var markant bedre end vanligt. Men jeg ved det ikke. Jeg ved kun at jeg stadig er alt for svingende.

Jeg sidder med broderi når jeg ikke er ude og gå tur. Broderi er noget der beroliger mig rigtig meget. Og gåture er jo også bare godt. På dage som disse, er det små ture, og det er små broderier. Alt bliver småt. For det er for uoverskueligt at have med store ting at gøre.

Jeg har lagt en besked til min jobkonsulent at jeg gerne vil ringes op. Har sådan brug for at få lidt mere info om det vi snakkede om sidst. Om hun stadig mener hvad hun sagde, og i så fald hvordan og hvornår det vil ske eller sættes i gang. Hvordan er proceduren? Jeg har besluttet at jeg ikke vil ud i alt muligt afprøvning, så hvis det er den vej systemet siger jeg skal, så må jeg sige nej tak. Det kan jeg simpelthen ikke. Har ikke kræfterne til det, og kan ikke rumme at jeg skal bombes ned under nul igen, og igen tage den lange seje kamp om at komme oven vande igen. Så må jeg bare forblive hvor jeg er, forsøge at klare de ting de læsser over på mig, opgive dem når jeg ikke kan det længere, og starte forfra.

Lige pludselig virker fremtiden mørk og usikker. Men jeg er vist bare mørk og usikker i disse dage generelt, og så bliver alt påvirket. Min astma bliver også påvirket. Jeg har virkelig astmabøvl i dag. Og mavebøvl.

Jeg har glemt at give mig selv opgiver de sidste par dage. Dagens opgaver i dag bliver at få snakket med jobkonsulent, og komme ned til Nada-behandling i eftermiddag.

Dagens opgaver for i morgen:
Lægge tøj sammen og vaske tøj

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mandag med stress og angst er publiceret 20/03-2023 09:37 af Bipoliv.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.