10 måneder, 27 dage siden

Indkøb

Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
9 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik lige købt en ny airfry gryde i går. Jeg kommer så ikke til at bruge den i et stykke tid, da min forældre lige har lavet pomfrits i en til os den anden dag. Jeg skal også passe lidt på, mit hjerte har det ikke for godt. Jeg kan mærke at det er i problemer. Jeg fik handlet lidt i dag, men jeg fik ikke købt nok ind desværre.. jeg klare det nok, da jeg nok kan gå i en af de få butikker der er åben i morgen.

Jeg så lige en 3 år gammel video med AronRa, der var omringet af forskellige religiøse, - der var en religiøs der var så stupid, at han troede at han gjorde det godt, blot fordi AronRa ikke svarede ham.. men han stod ligesom og debaterede med 2 andre.. der kom han så, og ville skyde sig ind i en samtale, i stedet for at vente til det blev hans tur. Jeg fik sådan lyst til at forklare moral spørgsmålet til en religiøs, efter jeg så det indslag. Jeg kunne se, at den del kunne jeg forklare lagt bedre. For moral er som skak, - Det kommer ikke udefra, men vi har som mennesker kommet frem til, hvordan reglerne for skak er. Det er objektivt, om folk kan finde ud af at spille skak eller ej..og hvis de begynder at spille efter deres egne regler, kan det være at vi som samfund og eller individer ikke vil spille skak med dem. Jeg er faktisk lidt uenig med AronRa omkring reglerne for skak, - AronRa mener at vi som art, har fundet ud af nogle regler og at det kan være biologisk medført. Det mener jeg ikke helt, - Ja, vi har et medført center i hjernen, hvor vores empati sidder, - og dette center kan være ødelagt, eller man kan være født med en mangel på det område. Ud over det, vil jeg imodsætning til Aronra sige, at vi som børn lærer fra vores omgivelser hvordan man spiller skak. Skak er moral, - Vi lærer reglerne, hvis man vil vinde,. Vi lærer måske også konsekvenserne af at bryde reglerne, - De fleste kender reglerne, alligevel er der nogle der bryder dem..Dette spil skak, har dog nuancer i reglerne alt efter hvor man bor, og i hvilken omgangs kreds man befinder sig, men mest ud i de små finesser.

Det at vi har moral, er ikke et bevis for en gud.. Det vil være det samme som at sige, - at fordi vi har en død mand, så må det være butlerne der gjorde det! man der er ingen beviser for, at det ikke kunne være en helt anden! og i et tilfælde af en gud, har vi ikke engang et bevis for, at en sådan kan eksistere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Indkøb er publiceret 27/05-2023 15:19 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.