8 måneder siden

Snart slut

Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Cykelmareridtet og satans...
Carla Krogh ...
8 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Hej dagbog, - Jeg overvejer at få mit arbejde til at fyre mig, - jeg har en leder jeg ikke bryder mig om, og som kommer med udtalelser der ikke bunder i virkeligheden. så kan de altid se, hvad konsekvenserne bliver.. tro mig, der er mange der har brug for mig daglig.. måske også flere, end der har brug for hende. Det er i øvrigt typisk, - Kvinder har jeg altid haft svært ved at finde ud af, om de er gode eller dårlige..Jeg vil sige det sådan, at jeg for mange gange har troet på, at de var gode mennesker..også fundet ud af, at de blot var manipulerende, og klar til at stikke kniven i ryggen på mig.. Derfor, holder jeg mig væk fra dem i mit private liv..

på tide med dette musik stykke, - "Fall Out Boy - I Don't Care"

Så fik jeg lavet en video til min kanal, om den elendige artikel Danmark Ctv bragte.. Min bror er lidt i en ledende stilling der.. men, "I don't care" Hvis folk kommer med noget religiøst BS, og jeg ser det... well, - så bør du vide, at det er en invitation til mig.. Jeg har ingen nåde overfor konspiration og overtro, der er fundret i "jeg synes" - når det gælder den faktiske verden.. Vis mig dine data, der viser at du har ret, - eller fedt af! lad være med at bilde folk noget pis ind.. der er godtroende.

Jeg så også lige kort et indslag om tiktok, hvor en kvinde snakkede om ..hvad var det.. Kvinde mad?? som værende et koncept om, at det var i orden, at maden var noget lort.. hvis man ikke gad det..med et "det er i orden at være doven" .. What??? tænkte jeg...Hvilket samfund er vi i? hvad er det tv'en fylder folk med..og tiktok.. Sikke en tilgang til livet.. Det må være de nye generationers ide.. De ældre var arbejdsomme.. respekt for at ha lavet samfundet.. bygninger, veje med meget mere... også de nye generationer, og deres ide er.. Det er okey at være doven.. indsæt selv lyden af en villiger fra minecraft..hrrrrrrr...Det kom fra en der lød som om vedkommende var doven i sin tankegang.. Det er kun okey at være doven, hvis du gør det bedre ved at være det.. F.eks vær doven, og lav tingene første gang.. så du ikke skal rende flere gange..selv min far spærrede øjnene op på den..min mor var så træt, at hun ikke gad tænke over det.. Jeg forstår det godt.. men... jeg har ikke rigtig set Tv i mange år..Jeg vidste ikke, at det var forfaldet så meget..at man nu lavede indslag om, hvor frigørende det er, at være doven.. Som et kontra til dem, der vil vise deres bedste.. hvad med bare at lade være med at i scenesætte dig selv?! personlig gider jeg ikke se dit lorte mad, eller dit billede af dig og din familie på et dyrt spisested.. I dont care! Hvis mig din dybde, ikke din overflade..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart slut er publiceret 05/09-2023 19:55 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.