7 måneder, 25 dage siden

Sidste dag

Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hej dagbog, - jeg har måske sidste dag på mandag, men indrømmet jeg bliver ikke længere ked af det. Jeg har ledere der ikke kan finde ud af, at man ikke skal genere dem, der holder skuden sammen. Så de har brug for, at de selv skyder sig den kugle for panden, de er ved at støbe.

I fredags var der en stor blæk patron der var væk. Jeg har 3 mistænkte.. A: mistroer alle, og vil ha mig til at gøre det samme..og kunne finde på at tage den, for at give mig problemer.. a: bad mig sætte den manglende i.

B: har motiv, og jeg vil muligvis kunne ringe til vores leverant, for at se om patronen er kommet i en maskine, som jeg ikke står for..

Ingen undervisere, ville kunne bruge den patron.. og de siger, at den ikke sidder i søster maskinen..så den er stjålet. Ingen private maskiner bruger den slags patroner.. men der er en på vores anden afdeling der gør.. og disse maskiner, mangler tit patroner, da service aftalen på dem er slut.

Jeg drømte i nat, at jeg var sammen med en kvinde.. heldigvis er det ikke alle dårlige drømme som jeg har, der går i opfyldelse.

Så jeg var inde på dating stedet i dag, blot for lige at grine over en af dem der skriver at hun stopper med at være på stedet, da hun efter 2,5 år og en del penge, ikke har fået noget ud af at være der..

Jeg tænker, at hun heller ikke vil få mere ud sf det, ved at være andre steder.. det er generelt ikke mændene der er problemet, det er kvinderne. Som du nok ved, så sidder kvinderne med bagage efter tidligere mænd.. og med flere krav.. for kvinder tror generelt at de er mere værd, bare fordi de er kvinder.. det lærte de da de var yngre.. men nu..nu har de bagage, og hvorfor skulle en mand med styr på sit liv, der ved hvad han vil bruge sin tid til, tage til en ældre kvinde med børn? Hvorfor skulle han bruge sin tid og ressourcer på dem? Dette er et spørgsmål kvinderne ikke forstår, at de har nødvendig at besvare, - uden kan de glemme alt om krav.. hvis de vil lave en god profil.. der kan tiltrække.. de tænker stadig.. "min krop, og for den vil jeg ha.. a,b og c.. " beklager, det kan sikker give sex, men sjældent et forhold! Se det kræver noget ud over.., at du kan bidrage med en værdi..da skønheden er falmet, og bagagen er en risiko. Selvfølgelig, er jeg jo både det ene og det andet, når jeg siger det.. sandheden er nemlig ilde hørt..men, lyttede de.. ville deres succes rate stige..meeen, det kunne ikke falde dem ind, det ville kræve, at de kravlede ned fra den pæl de er kravlet op i.. anyway, indtil da.. fortsæt i med at bruge jeres penge forgæves..find et andet sted, giv skylden til mændene.. hvorfor tage ansvar, når man kan give andre skylden.. heh.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sidste dag er publiceret 10/09-2023 00:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.