Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 8 måneder siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Dag 7 på fyldepennen. Sta...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hej dagbog, jeg har fri og det er weekend. Min gode hjælper kom bare for at spørge mig, hvordan det var gået torsdag. Jeg kan ikke rigtig sige noget.

Men et par smil kom da i dag.. en elev kom ind med 2 slikburgere til mig, fordi han har fødselsdag imorgen.. 2 andre hilste på mig, da jeg var på vej hjem...og snakkede om et eller andet jeg ikke kunne høre.

De glade mennesker der smiler, er dem jeg påskønner mest.

Jeg startede min morgen hjemme med en ny ted video.. han er ateist som mig.. men vi har få holdinger der er forskellige.. han mener som altid, at køn og sex er det samme.. jeg ser det sådan, at vi ikke har brug for 2 ens ord..men at det ene er biologisk, og det andet er det du ligner..altså, ikke noget du selv bestemmer ud fra følelser.

Du kan godt ligne noget du ikke er biologisk. Jeg tænker det giver mening.

Han startede med at snakke abort rettigheder til mænd, dvs hvis kvinder skal ha ret til at bestemme over egen krop..(hvilket er fint) så bør mænd ha en periode, hvor de kan bestemme over, hvad de ønsker at bruge penge på.. altså en økonomisk abort, uden rettigheder hvis den vælges.

Bussen bumler afsted... jeg glæder mig til at komme hjem.. jeg har ondt i ryggen, og kunne næsten ikke komme op for det..men jeg prøver. Nu skal der spilles og soves i weekenden.. i bussen skriver jeg tit et eller andet sted.. imorges var det kommentar til en påstand om en gud, og big bang.. som burde hedde big stretch.. og om hvor vi ateister ikke tror, at alt er skab af ingenting, som religiøse tror.. men simpelthen, at vi ikke kan se beviser for, at ingenting nogen sinde har eksisteret. Dvs, noget i en form er ekspanderet og har udviklet sig i naturlige processer.. altså ingen lampe ånd, der magisk skabte alt ud af ingenting.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Weekend er publiceret 22/09-2023 14:22 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.