5 måneder, 11 dage siden

Nedad

Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
8 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
7 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 2 måneder siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Tændt...... mega tændt.
Danze
6 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
4 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Hej dagbog, - Det bliver værre og værre med min mor, - hendes kraft tal stiger selv om hun får kemo. Jeg købte nogle supper til hende, fordi hun sagde hun godt kunne lide de brev supper til en kop. Så købte jeg en ritter til hende og en proteinbar. Det gjorde jeg fordi det er vigtigt, at hjælpe hende så hun ikke taber alt for mange kilo.

Jeg valgte i øvrigt den værste kø i ABC, - typisk, jeg tænkte at det ville være den ringste kø at stå i, der var ting der indikerede det. Nå, men så var der en muslimsk kvinde der var foran mig, der brokkede sig over 2 priser på vare.. en var en suppe hun mente var skulle være billigere.. så stod vi der i 10 minutter.. imens de mange i køerne ved siden af forsvandt væk..dem bag ved mig forsvandt over til den anden side.. og nåede at blive ekspideret længe før mig. Da kvinden så fik at vide, at de indslående priser var rigtigt..så¨ville hun ikke ha de 2 vare. Da det blev min tur, sagde hende der hjalp hende den nye ved kassen, at hun beklager ventetiden.. Jeg sagde, at var i orden.. da vi a: alle har været nye i et fag, samt B: vanskelige kunder. Hun kiggede på mig og sagde, - så er det altid dejligt at der kommer nogen bagefter der ikke er sur eller vanskelig. Jeg ønskede dem en god dag.

Jeg havde ikke behov for at bidrage til,. at hun måske ville få en lidt dårligere dag. Engang imellem har jeg dog bare lyst til at være usynlig. Jeg ved godt hvad man bør gøre, - men det konflikter med, at være usynlig. Jeg er for træt til konstant at skulle gøre det rigtige. Jeg har købt nogle frugt stænger til min mor.. hun havde ondt i maven i dag, - så jeg snakkede med hende om at lægge og cykle. Det gjorde min mor med mig, da jeg var baby..

åh ja, så er jeg blevet inviteret til fødselsdag. Jeg er lidt nød til at sige ja, med et smil.. jeg gider ikke..jeg har det fint med at være alene. så jeg ikke altid skal analysere alt. Jeg fik også kommenteret på et par video'er - blandt andet en med en muslim der prøvede sit pis på en ateist der ikke var klar i spyttet som jeg er det.. Der er INTET jeg ikke kender svaret på! når det gælder hvad religiøse kan sige. Det var i øvrigt en der blandede abiogenesis sammen med evolution.. Det er typisk for dybt religiøse, at de ikke kan forstå hvad der er hvad.

Abiogenesis er hvordan liv opstår, - evoultion er når livet er opstået, og hvordan det så udvikler sig. Vi har adskillige beviser for evolution, det er så videnskabelig bevist som noget kan blive.. man arbejder stadig mere på abiogenesis, - her har vi nogle hypoteser der virker, og eksperimenter der først blev startet af Miller-Urey, - men som er blevet efterprøvet og ændret på siden, - for at se hvilke konsekvenser ændriger i det vil ha.

Men det religiøse ikke forstår,(kan der skrives tykke bøger om) det er at uanset om abiogenesis endelig bevises eller ej, - så beviser det ikke deres gud.. Det er en seperat ting, der skal bevises med egne beviser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nedad er publiceret 24/09-2023 22:08 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.