6 måneder, 6 dage siden

Bisættelsen

Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
11 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
9 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
5 måneder, 26 dage siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
10 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
8 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Gulv alene
Peter
24 dage siden
Duét - youít
Enantiodrom
6 dage siden
Det er sygdom, det er sol...
Olivia Birch...
9 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
10 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
11 år siden
Hej dagbog, - Det har været en dårlig dag. Vi kørte til kirken så vi var der 12:30 - så havde vi 30 minutter til at snakke med folk der kom, inden præstens snak og ævl. Min ide med at hver efterladte familie medlem satte et lys på kisten blev til noget, - en af min brors kone's piger, synes at det var en smuk tanke, som jeg var kommet på.

efter vi havde placeret de 7 lys, gik jeg op til min mors veninde, som hun havde haft siden barn..og som vores familie havde boet sammen med i få år, før de fik mig.. og gav hende et fyrfads lys, og spurgte hende om hun ikke ville sætte et lys på kisten, for hun havde også været en del af familien. så satte hun det 8. lys.

Jeg hilste på folk ude i familien som jeg ikke havde set før, og som jeg var lidt ligeglad med. De havde aldrig været der, og nu kom de så til min mors død. Familie, er dem der er der for dig i livet. Derfor spurgte jeg min mors veninde om hun ville sætte et lys også. The rest, could go F them selves..Vi satte os i midten, og ja, vi græd alle.. de ramte i sær da min mors navn blev nævnt. Da præsten så begyndte med at læse fra det gamle testamente, salmerne et eller andet.. så fokuseres min vrede. Hun brugte det gamle testamente, men kendte sikkert ikke salme vers 137:9 - den med at smadre de små børn i mod en klippe... hun brugte et andet vers, - normalt kender folk ikke biblen, som jeg gør det..derfor får de kun nogle ok brudstykker, og resten bliver sorteret fra.

Vi folk havde sunget, - jeg og min familie sang ikke. Jeg tænker, at min bror og far ikke kunne, - og jeg vil ikke synge det bras.. min mor vidste godt, at jeg er ateist til finger spidserne.. og jeg er nok en af ateister i Danmark, der har mest styr på, hvad religiøse siger og hvad man skal svare dem, for at vise hvor langt ude de er.

Da vi havde båret kisten ud, lagde vi hver en rose på.. familien+ veninden. Min brors kone havde tænkt på hende der... det viser bare, at vi alle sammen godt ved, hvem der er familie og hvem der kun er det af navn. En af min mors brødre er ikke rigtig familie.. Mor havde ringet til ham, for at fortælle at hun var døende.. og han havde været ligeglad og kun talt om sig selv. Familie?! Nej.. Jeg ved hvem min mor regnede for familie.. Præsten havde forstået lidt af sangen jeg havde givet til hende, - den min mor havde snakket med mig om, - Giv mig en blomst mens jeg lever. Hun flettede den ind i hele hende tale.. Men missede lidt af forståelsen af den.. for i hendes tolking, så var det i orden at græde ved hendes kiste, for det viste blot vores kærlighed til vores mor.. Ja, - det er heller ikke poiten, at vi ikke måtte græde ved kisten.. poiten er, at hvis du ikke har været der i hele hendes liv for hende.. også du tropper op på hendes død's dag grædende, som har du været der for hende igennem livet.. så drop det! Det er en smuk sang, og samtidig en Fuck Jer finger, til en af hendes brødre. Folk er selvfølgelig for stupide til at forstå.

Da præsten kom ud, gik hun hen til mig og gav mig hånden.. Jeg spurgte hende om hun kendte 1. peter 3:15 - Hun sagde at hun ikke kendte den passage, hvad der stod i den.. jeg sagde, at hun burde huske det vers og læse op på det.. men hun sagde at hun ikke ville kunne huske det, og sagde at jeg kunne maile hende hvis det var. så jeg sagde hvad der står, .. med et, uden et grundlag for dit håb, er håb intet værd. så fortog hendes smil, og hun fortrak sig, som det religiøse kryb hun er...

Folk der prøver deres håb på mig, når jeg er sårbar over et stort tab.. skal jeg nok gøre op med! - jeg har en linje fra et spil der står klart i mit hoved.. The wheels of justice are moving; they are moving... if you get yourself caught in those wheels, you will be in alot of pain. Jeg klare mig generelt bedre end andre i sorgen.. Måske er det fordi jeg altid er ked af det alligevel.. måske er det fordi jeg ved, at min vrede tager broden af min gråd.. og Jeg hadede præsten med hele mit væsen..Folk der sælger falsk håb, bør ikke hyldes som gode mennesker, men i stedet foragtes.

jeg kunne selvfølgelig også ha sagt, at jeg gerne vill komme til en prædiken, - på en betingelse, - at hun læser salme linjen 137:9 op ved en barnedåb. jeg ved det, - religiøse ser mig som ond.. i virkeligheden er det dem der er onde, - de står ved deres bog! en bog fyldt med dårlig moral.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bisættelsen er publiceret 11/01-2024 20:46 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.