Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
9 år siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Skagen
Peter
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Jeg fik en kunde fra færgen i dag, han skulle bare til banegården, som 95% af de ture der fra skal !! Nå men vi snakkede om løst og fast, jeg fortalte at den sidste tur jeg havde haft der fra slog alle rekorder ( turen i torsdags til Rigshospitalet ) Han navn gav så personen der havde været af sted og det kunne jeg kun bekræfte !! Han virkede som om han kendte ham meget godt, og vi sad og snakkede om hvor en flink og rar mand han var..Hvis det havde været en kunde jeg over hoved ikke havde brudt mig om havde jeg ALDRIG bragt det på bane.. Da jeg satte manden af sagde han - Ja X er min svigerfar... Øh jo så må du hilse ham mange gange..
Tænk hvis jeg havde været en af dem der bare snakker for at snakke, der er der nogle af mine kollegaer der er!! Og at jeg ikke kunne lide manden, så måtte jeg virkelig have haft dårlig smag i munden.
Hvis der er en person jeg ikke bryder mig om siger jeg det til den pågældende og hvorfor, eller gør mit kropsprog !! Der er selvfølgelig nogle jeg har sagt sku over for her inde, men det er også det !! Hvis der kommer en eller anden og vil snakke om en kunde eller kollega siger jeg - at jeg ved hvem personen er, men jeg kender ikke vedkommende !! og så er der ikke mere at snakke om. Jeg gider ikke alt det sladder og fnidder !!Desværre er der ikke ret mange af mine kollegaer der har den holdning..Min konklusion er - at de må virkelig have et kedeligt liv, når de ikke har andet at give sig til !!


Lige nu føler jeg at mit liv går op i at arbejde og sove, arbejde og sove.. Claus havde lavet andebryst her til aften, og vi delte en god flaske vin, han er nu så betænksom. I morgen skal jeg atter på arbejde, og han skal ud og spille jule golf, så vi mødes nok på sengekanten ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sladder er publiceret 06/12-2003 21:54 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.