Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Adhd pille som brille
reseptpennen
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Ja, så fortsætter jeg lige på bryllupsfølgetonen fra i morges...

Efter receptionen kørte vi alle til det forsamlingshus, hvor festen skulle holdes. Der var engageret en rigtig god kok til at tage sig af maden - og det var virkelig helt perfekt på alle måder. Eneste minus var næsten, at man hen ad vejen blev alt, alt for mæt, så der slet ikke var plads til at smage alt det lækre mad.
Undervejs i middagen blev der holdt en del taler, og et par sange var der da også. Birthe havde godt nok frabedt sig sange - jeg havde hørt det og ladt være, men det havde svigerfamilien ikke, så hun måtte pænt finde sig i det, den unge nybagte frue.! Ligeledes havde hun frabedt sig alt, der bare kunne minde om jul, men det var der også nogen, som ikke havde "hørt"...)))
Mine egne piger, Birthes søstre, holdt helt fantastiske taler og superflot underholdning.Annie holdt desuden andagt senere på aftenen efter Birthes ønske. Selv holdt jeg ikke tale - jeg havde ellers forberedt mig på det og lavet kladde til det, men det forekom mig ikke rigtigt at holden den, da tidspunktet oprandt. Jeg er glad for, at jeg ikke gjorde det - mine døtre og mange andre, var meget, meget bedre til at udtrykke de ting, jeg alligevel ville ha' sagt, så det var udmærket, at jeg ikke stod frem og "dummede" mig der.... Jeg overlod senere Birthe min kladde, så hun har på tryk, hvad jeg ville ha' sagt, hvis "ånden" havde været over mig..! For mig var den mest gribende tale, den som Benthe holdt til sin tvillingsøster. Hun snakkede om deres liv sammen som tvillinger, deres ligheder og forskelligheder og fremhævede nogle perioder, hvor de havde været langt fra hinanden, også følelsesmæssigt. Benthe græd, mens hun talte, og det påvirkede mange af os tilhørere. Selv var jeg dybt begravet i lommetørklædet - jeg kender jo mine piger og vidste, hvad der blev talt om, så det berørte mig dybt, at Benthe kunne sætte ord på det - det var bare så flot..!

Apropos ryger-debat både her og andre steder..... Der var røgforbud i festsalen, hvilket var helt fint med mig - rygning var så tilladt i forgangen, hvor der konstant opholdt sig næsten halvdelen af festdeltagerne. Det var på alle måder Ok at holde røgen væk fra selve festen og maden, MEN det bevirkede at alt blev meget langtrukket, og at festen blev meget "delt" syntes jeg.... Vi fik os først rejst fra bordet langt efter midnat, og kl. var næsten 1, før vi nåede til brudevalsen. De havde øvet sig, det unge par, så de var rigtig dygtige til at danse, og det blev som det skulle med gæster, der langsomt trak sammen om dem, så er til sidst kun lige var plads til det afsluttende kys..! Og så blev Rune overfaldet af venner og brødre - sokkerne fik klippet tåspidsen af, og underbukserne blev klippet helt af ham, den stakkels dreng... men han havde nu snydt lidt og forberedt sig ved at tage nogle fantastisk flotte underbukser på, så det var lidt sjovt..!

Herefter var det vi andres tur til at danse lidt, men det blev nu ikke til så meget - alle var vist ved at være trætte efter den meget lange dag. Selv havde jeg slet ikke kræfter til mere, så jeg ventede bare på, at festen skulle slutte, så vi kunne tillade os at køre hjem og se dyner...
Det kom vi så endelig henad 4-tiden..!

En lang og dejlig dag var slut - en dag med minder for livet, ikke mindst for Birthe og Rune.

Nu er to af mine piger jo så gift - gad vide, hvem den næste bliver - og hvornår...????

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bryllup - del 2 er publiceret 08/12-2003 22:44 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.