20 år siden

jule-hygge-weekend

Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
8 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
9 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
10 måneder, 22 dage siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Sikke dog en skøn weekend, der lige har været – ren balsam for en ellers gammel og træt sjæl..!

Den forgangne uge var lidt hård at komme igennem, trætheden fra sidste weekends bryllup har ligget i kroppen, og den konstante mangel på søvn nok i hverdagene, gjorde det jo ikke bedre..

Denne weekend startede for mig allerede fredag morgen – jeg tyvstartede og sov over mig, så det gjorde noget..! Normalt står jeg op kl. 5 og møde 6,30… I fredags vågnede jeg ved at min kat, Frida, lå på mit bryst og skubbede lidt til mig med poterne.. ”ja, ja Frida, vi skal vist op nu” småsnakkede jeg med hende, og åbnede langsomt øjnene. NOGET var riv-ravende galt, det var lyst udenfor..! Jeg satte mig op og stirrede på vækkeuret, der viste 8,45 – og så fik jeg travlt..!!
På kontoret var der flere, der havde snakket om, hvor jeg mon var henne – nogen foreslog, at jeg vist var til et møde, så der blev ikke gjort noget for at få fat i mig, før jeg selv kontaktede dem og fortalte at jeg var på vej…!! Heldigvis er min ex-mand altid hjælpsom, så han kørte mig på arbejde i en vis fart…
Det blev til mange drilske bemærkninger, da jeg endelig ankom – men faktisk bare dejligt med lidt at smile af..!

Fredag eftermiddag tog jeg med toget nordpå til Peter, som modtog mig med knus og kaffekanden klar i bilen. Vi har ca. en halv times køretur fra stationen til hans sommerhus, så det var dejligt med noget at varme sig lidt på.
Vi tilbragte aftenen og lørdag formiddag i sommerhuset sammen med Peters to piger. Da de var blevet kørt hjem til deres mor og en weekend med mange gøremål, kørte Peter og jeg ud til hans forældre. Vi fandt og fældede et lille flot juletræ til min stue – det skal jo ikke være helt så stort som jeg ellers er vant til, det har jeg slet ikke plads til nu, men jeg tror det var et rigtig godt træ, vi fandt, jeg glæder mig i hvert fald til at få det ind i stuen og pyntet i næste weekend. Lige nu står det ude på min terrasse med lyskæde på og stråler så flot.
Vi spiste frokost hos Peters forældre og småsnakkede længe – der er altid så hyggeligt hos dem, så det næsten ikke er til at få sig rejst igen… Hen på eftermiddagen startede vi dog ud på turen herned til mig, hvor vi landede først på aftenen. Undervejs var det faktisk meningen, at vi gerne ville ha’ besøgt Den Gamle By i Århus, men det kom vi slet ikke tidligt nok til… der var lukket, så vi måtte nøjes med en travetur gennem de mørke gader og stræder, men det var nu slet ikke så dårligt endda – der var jo lys i mange af husene, så det var muligt at se de udstillede juletræer og meget andet. I hvert fald var det en dejlig pause i køreturen.
Vi kom hjem til et mega-koldt hus hos mig – kun 14 grader, huha hvor var det koldt, så det gik lidt stærkt med at få gang i både træfyret og komfuret. Efter aftensmaden hyggede vi lidt, og Peter faldt i søvn på sofaen, den trætte stakkels mand..! Selv havde jeg stadig lidt energi i overskud, så jeg nussede rundt med vasketøj o.l. til et stykke over midnat…

Søndag morgen vågnede vi forholdsvis tidligt. Vi lavede morgenmaden og bestemte os for at gøre det hyggeligt, så vi slæbte dynerne ind på sofaen og tændte adventskransen, og så lå vi ellers bare der et par timer – skønt..!!
Senere kørte vi til Vejle og handlede lidt, fik også købt et par julegaver m.m. Hjemme igen gav jeg mig til at lave juledekorationer og andet pynteri…
Så kom Rune og Birthe for at vise bryllupsbilleder og snakke lidt. Senere kom Lene også, da hun fik fri fra jobbet i Kvickly. Jeg elsker, når mit hus ”oser” af mennesker og hygge, og sådan var det bestemt i går. Efter aftensmaden kørte det unge par igen, men Lene blev lidt og hjalp med at hænge kravlenisser m.m. op, alt imens vi kikkede lidt håndboldkamp også… Inden hun tog hjem til sin far, nåede vi også at trille havregrynskugler, så nu er det også gjort - dejligt..!

Peter og jeg var nogle dryshoveder til at blive færdige til at kikke på dyner i aftes – vi småsnakkede længe, inden vi fik os rejst fra stuens julehygge. Derfor var det altså også liiiddt hårdt at komme op her til morgen, men det gik jo – i hvert fald var jeg her på kontoret til tiden i dag..!

Jeg havde for resten medarbejdersamtale med min chef i sidste uge – men det skriver jeg måske lidt om på et senere tidspunkt.
Lige nu må jeg bare videre med arbejdet


Masser af kærlige juletanker
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget jule-hygge-weekend er publiceret 15/12-2003 09:05 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.