20 år siden

Kommunikations brist / svigt

Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Juletid
Gittepigen
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
6 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
For ca. 4 uger siden da jeg aflevere min søn efter en hjemme weekend, fik jeg oplyst at deres officielle ferie lukning var den 23/12, men hvis vi ønskede det kunne vi få ham hjem den 19/12. Opholdstedet ønskede at børnene blev til den 23/12 pga. at de gerne ville holde en juleafslutning med dem den dag, men at det i sidste ende var forældrenes valg. Jeg sagde at jeg ville gerne have ham hjem den 19/12 men at jeg lige skulle snakke med hans far og Claus for at få puslespillet til at falde på plads.
I den sidste tid har problemstilling omkring min far tæret utrolig meget på mine tanker og kræfter, så det at skulle ringe til hans far og aftale jul og nytår har jeg rent ud sagt ikke orket.
Jeg har også i længere tid været lid negativ over at alt skal gå igennem chefen ( hans nye kone ). At han ikke kan træffe nogle afgørelser selv, selvfølgelig skal de også have deres liv til at gå op i en højere enhed, det har jeg også fuld forståelse for. Men da jeg så ringede til ham i onsdags, sagde han at han ville komme og hente ham hos mig anden juledag, det modsatte jeg mig med det samme pga. at jeg havde ringet til ham for ca. 2 mdr. siden og spurt ham om det var i orden at han blev hjemme 2 juledag pga. at vi fik huset fuld af gæster og at jeg gerne ville have ham hjemme, dengang var der ingen problem i det !! Da jeg nævnte det, kunne han godt huske at der var noget om snakken og så blev aftalen at han kom ca. kl. 21-22.00 så André kunne være med. Men den holdt kun i 5 min så ringede tlf. igen. om det var i orden at han kom dagen efter pga. at svigerfamilien gerne ville have dem med til deres julefrokost. selvfølgelig ingen problemer i det. Så 3 dage ud af 15 er hvad han kan afse til hans søn. men det må han jo om.

Jeg ringede bagefter glæden strålende ned til opholdstedet for at fortælle at jeg gerne ville have ham hjem den 19/12. Næste øjeblik følte jeg mig næsten verbalt overfaldet, det kunne ikke være rigtig at komme med den melding så sent og at han lavede personale plan for ca. 1½ mdr. af gangen og det var altså x antal kroner at der var tale om. plus at han havde bestilt plads i en bowling center med efterfølgende julefrokost den 23/12. Min glæde ved at skulle have min søn hjem på en lang juleferie blev fuldstændig manet til jorden, han havde godt nok nævnt at han ikke havde lyst til at deltage i deres julefrokost og hellere ville hjem, men da de ikke havde hørt fra mig gik de ud fra at jeg først ville have ham hjem efter weekenden !!
Jeg kunne godt se deres problemstilling, og også se at jeg burde havde givet dem besked i god tid. Så enden blev at jeg " gav " mig og accepterede at han blev der nede !! Men hva med André. Han havde jo sat næsen op efter at komme hjem. Men der til svarede han- at det havde han taget en snak med André om, og han havde virket til at acceptere og forstå.. Men det holdt kun lige til at jeg fik ham i tlf., han var bund ulykkelig og ville bare hjem. Jeg holdt fast i min ( deres ) beslutning selv om det skar i hjertet at han blev så ked af det, han afsluttede samtalen meget brat og grædende. Jeg ringede stedet op for at gøre dem opmærksom på at han var meget ked af det, og at de lige skulle holde øje med ham !! Jeg regnede med at det var lige i nuet at han var ked af det og at han ville accepterede det til sidst, men sådan gik det desværre ikke.

I går aftes ringede de og fortalte at André i afmagt og fortvivlelse havde revet hans faste bøjle ud af munden. Og at de var bange for hvad det kunne føre til af konflikter med ham. Jeg var og er stadig fuldstændig chokeret og meget ked af det, jeg føler mig i den grad skyldig fordi at jeg ikke havde givet besked i tide. Jeg ved at hans liv helst skal være meget struktureret og firkantet, at der helst ikke skal være de store afvigelser i hans hverdag, og at når han har sat sig noget i hovedet skal det bare være sådan. Jeg er taget tidlig hjem fra arbejde i dag pga. at tårnende bare har presset på hele dagen.
Opholdstedet var blevet enig om at lade ham komme hjem alligevel i dag. Han har været til tandlæge her i formiddag og fået en ny bøjle på. Jeg har ringet der ned for at høre til hvordan han har det i dag, det har gået godt. Men han havde fået den melding af tandlægen, at hvis han gjorde det igen måtte han selv betale for en ny !!
Jeg vil have en snak med stedet igen her efter jul, Fordi at jeg syndes at de er for dårlige til at give informationer. De gav mig ingen frist for svar da jeg fik meldingen om juleferie, og så er de general dårlige til at fortælle hva der sker. André har aldrig været den der kommer og fortæller hvad der sker omkring ham, hvad han har oplevet eller hvor han har været. Det er jo svært at spørge ind til noget når man ikke ved det..
Jeg ved at stedet har haft problemer med nogle af de andre børns forældre i form af manglende samarbejde fra forældrenes side, og at de har været meget overrasket over vores interesse i hvad der sker omkring André. Samtidig ved de også at det er meget hårdt for mig at han ikke er hjemme, så kunne de godt havde ringet og spurt om jeg havde glemt at give besked.
Claus siger at jeg ikke må påtage mig hele skylden for hvad der er sket. Men det kan jeg ikke lade være med !!

Jeg er bare så ked af det !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kommunikations brist / svigt er publiceret 19/12-2003 15:43 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.