18 år siden

Den lille klovn

Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
8 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
8 år siden
Bornholm1
Michala Esch...
13 år siden
The same old storie
Julia Stampe
4 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
8 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
9 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
9 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
4 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
8 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
8 år siden
i bad med Noa
Peter
6 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
2 år siden
Brakvand
Marie Martin...
7 år siden
Michelle for sov sig og kom for sent til hendes eksamen i går !! Vi havde en aftale om at jeg skulle ringe og vække hende kl. 7.00.. Hun havde så skrevet en sms til mig, at der lå en nøgle under måtten hvis jeg ikke kunne få liv i hende pr tlf. !! Det kunne jeg ikke, så jeg måtte op og hive hende ud af sengen, eller rettere sofaen hvor hun lå og sov med fjernsynet tændt ( En dårlig vane som imellem år og dag har givet en del konflikter her hjemme ).. Jeg ringede til hende et par gange inden for den næste time for at sikre mig at der var liv og der lød hun rimelig frisk !! Men det var bare bedrag !! Hun ringede til mig kl. 11.45 og spurte til hvor jeg var henne, da hun lige var vågen !! Jeg kan godt sige at der blev talt med MEGET store bogstaver.. Jeg havde bilen fuld af skolebørn, de blev helt stille ;-)
Claus har været hjemme et par dage pga. ryggen, så jeg sagde til hende at hun kunne ringe til ham om han kunne køre hende... Hun kom 2 min for sent og blev nægtet adgang , men fik lov til at komme op i dag !! Det er bare træls pga. at det var en gruppe opgave !! Hun fik et 7 tal for hendes ene præstation..
Desværre har hun arvet mit sovehjerte !! Vi sover begge MEGET tungt, noget der alle dage har været et kæmpe problem for mig, specielt da børnene var små, jeg hørte dem simpelthen ikke !!
Så hvis jeg vil have en lur om eftermiddagen skal ungerne bare være stille omkring soveværelset i 10 min, derefter må de gerne lege cowboy og indianer uden for døren, det rør mig ikke..

V har ellers været meget inde og hjælpe Michelle i hendes nye lejlighed.. Jeg tror at det er kommet lidt bag på hende at det ikke er bare det at flytte møbler og kasser. Der skal også hænges hylder og billeder op på væggene, ledninger skal føres og så skal der findes plads til div. ting. Claus sagde til hende at - om 2-3 uger begynder det nok at hjælpe på det. At se hendes ansigt og opgivende blik som sagde - det mener du vel ikke !! Var simpelthen guld værd og jeg kunne ikke lade være med at trække på smile båndet.
Claus siger at jeg skal holde op med at være " Så meget " mor og lade hende drage hendes egne erfaringer, det er selvfølgelig også rigtig nok !! Men jeg vil så gerne give og være der, måske som en slags kompensation for det jeg ikke selv har fået !!
Jeg ville ønske at jeg kendte nogle der kunne fortælle mig hvordan man giver slip og kommer videre med sit eget liv. Det er en af de få ulemper ved at få sine børn så tidligt, de flytter også tidligere hjemme fra, end dem fra ens omgangs kreds som stadig har små børn. Den frihed som jeg har fået nu, skal jeg først lære at veje før jeg finder dens værdi. Det tager nok lidt tid !!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den lille klovn er publiceret 08/01-2004 15:12 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.