20 år siden

strøtanker

Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Jeg vil være A-menneske i mit næste liv, tror jeg – eller også vil jeg ha’ mig et job, hvor jeg først skal møde til middag…)))
Ja, jeg ved godt, jeg før har beklaget mig over de mørke, kolde morgener, vi har nu, men jeg kan altså ikke li’ dem..!! I dag var det en af de morgener, hvor Peter skulle køre til Nordjylland, og hvor jeg lige så godt kunne køre med ham her til mit job…, men det betød jo at vi skulle op kl. 4,00 og det er altså umenneskeligt..!

Bortset fra det, har vi haft en dejlig weekend. Vi har fået taget hul på at gøre over-etagen i mit hus i stand, og vi er startet med soveværelset – dejligt, og jeg glæder mig rigtig meget til det bliver færdigt. Jeg skal ha’ syet gardiner og ha’ købt et par små tæpper til at sætte fødderne på, og Peter skal sætte ha’ sat lidt hyggebelysning op m.m. Jeg drømmer om at få lavet et rigtigt lækkert sted, hvor man har lyst til at slappe af , flyde ud og hygge sig, enten sammen eller hver for sig med en bog, lidt god musik el.l. Indtil videre har det ”bare” været et lidt koldt soverum med en træls gul farve på væggene, så det kan faktisk kun blive bedre..!

I går formiddags var vi lige en tur i skoven – det havde både Pongo (Peters hund) og jeg rigtig godt af. Da jeg malede vægge i lørdags, kunne mine ben næsten ikke klare alt det der op-og-ned, og det er da simpelt hen fordi, jeg får mig bevæget alt for lidt i det daglige. Det kan bare ikke nytte noget, at jeg har det sådan – hvordan i alverden skal jeg så klare de Norske fjelde til sommer…??? Nææææ du, se at komme ud og få dig rørt..! ;o)
Det falder måske meget godt sammen med, at jeg ikke har særlig mange klient-aftaler i min kalender lige nu, - det gi’r mig i hvert fald mulighed for at bruge tiden til ting, jeg har lyst til. Jeg har vist tit nok beklaget mig over, at tiden ikke kunne slå til for mig..!

Jeg går faktisk og glæder mig vældigt til at blive mormor – jeg hygger mig med tanken, og ja hi, jeg ”kom lige til” at købe en lille jule-bamse på tilbud i Føtex forleden dag, det er bare herligt at ha’ en rigtig god undskyldning for at gøre sådan noget, ikke?

Denne dagbog blev lige sammensat af strøtanker her henover en mandag formiddag i arbejdstiden, men her er ikke så voldsomt travlt, så pyt..!

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget strøtanker er publiceret 19/01-2004 11:15 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.