20 år siden

elsker stadig Jan...

Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
8 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 16 dage siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Skøre drømme og sovende f...
David Hansen...
1 måned, 19 dage siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
7 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Har endelig fået en mail fra min Jan, som jeg har savnet SÅ meget.....mmmhh... sender ham tonsvis af kys, lys og kærlighed. Han er gået i hi, min brunbjørn..... :o) jeg ved ikke hvorfor, men jeg får stadig hjertebanken af ham - som tænder for alle julelysene i øjnene ... :o) er der en forklaring på at jeg VED at jeg ikke kan få ham ? *suk* ER han ham jeg jagter pga. at jeg er vant til ikke at have min far tæt på ? Hmm....gode tanker at følge op på.

Jeg er ikke i helt godt humør idag. Min veninde, som jeg havde konflikt med i efteråret nager mig. Jeg har ikke meldt klart ud til hende om hvad jeg føler for hende. Uha...træd varsomt ~SommerFuglen~...træd varsomt...dét kan jeg mærke :o) god ting - trods alt.

~~ her er mailen til ham ~~

Miiiiiin kære.... :o)

Kære..... tak for din mail. Jeg forstår dig godt - no hard feelings. Tag den ro og hvile du har brug for. Med alle de ting du har haft gang i, JA - så reagerer kroppen og sindet ganske naturligt med at genetablere en form for en normaltilstand - hvad det end er.... men det er en naturlig reaktion - og det er godt du har din føling med dig selv for dine behov.

Når du har det sådan gør det næsten ondt på mig... ikke at du sårer mig - men jeg kan bare mærke at jeg gerne vil være hos dig i stilhed. Heale dig, nusse dig, røre dig blidt....vise at jeg er der - uden at jeg vil være til en belastning med snak eller noget andet....bare være.

Tænker du virkelig på mig hverdag ? Der går vist heller ikke en dag uden at jeg tænker på dig. Jeg kan virkelig mærke at jeg elsker dig - helt derinde fra..... *suk* :O) så bliver jeg så glad, når jeg hører fra dig. Jeg føler måske lidt at jeg er streng, når jeg nu har en kæreste - som andre vil se det.... men det er jo ikke dét det drejer sig om. Altså om andre. Det er mig og min verden - mit liv. Jakob Har fået sin forklaring på et tidspunkt. Han er et taknemligt væsen og synes bare det er dejligt at have mig i sit liv. Jeg holder af ham, men kan ikke sige at jeg elsker ham. Det ved han godt og forstår helt fint. Vores børn er noget i vejen for dyrkelse af de svedige, så lidenskaben gemmes væk og kan kun hives frem i ny og næ. Det er ok. Sådan er vi jo egentlig vant til at leve -hvor vi indordner os børnenes behov...

Men jeg savner dig virkelig - og det har jeg inden i....*sender dig kys og kærlige tanker*

Der sker mange ting for mig igen - nu hvor jeg er kommet ovenpå. F har inviteret mig til en MC-tur fra Norditalien gennem Frankrig, Spanien og Marokko !!! ÅÅH !!! :o) det er for vildt - og jeg har total haft gang i hovedet med hvordan jeg skal realisere det. Fs far har fødselsdag d. 17. marts - hvor jeg har 2 dages skole inkl. eksamen i opgaven jeg skulle og skal aflevere. Derefter kunne jeg godt tænke mig at møde dem d. 19. marts. MEN... sådan er det med begrænsede økonomiske midler. Det kan nok ikke realiseres, når jeg ikke kører taxa pt. Min opfostrende fars bror, min onkel, døde i går. De lever i en dags rejse herfra - og jeg planlægger nu at flyve hjem til min far, og være der for ham. Jeg er Fars Pige - og vel nok den nærmeste af hans børn (selv om vi "kun" er vokset op med ham, hvor vores lillesøsster var den biologiske datter) - så jeg føler virkelig for at være hos ham, når hans eneste bror skal begraves. Måske rejser jeg på onsdag, men regner ikke med det bliver nogen problem. Jeg har bare lige nogle presserende opgaver på arbejde og derhjemme, der lige skal tages af først.

Kære Jan. Jeg vil MEGET gerne, hvis du ellers ikke føler du blotter dig for meget - læse din opgave om mønsterbrydere. Jeg VIL være mønsterbryder :o) og har villet det så længe ;O) så...må jeg ikke nok læse den ? *kommer med søde smilende øjne*

På et tidspunkt mødte jeg en inspirerende person, som betragtede sig selv som mønsterbryder. Han er dansker og flyttet hjem igen, total muskuløs og total-tatoveret (ellers ikke min "type"). Han arbejdede som sygeplejer, og som dørmand. Han var også uddannet som massør, som ~SommerFuglen~ benyttede sig af. Vi snakkede rigtig godt sammen, og det var nok vores fælles fundament for snakken(nu er han rejst og gift). Og det jeg fik "med" fra ham var, at jeg mindede ham om Ayla - hende den seje fra Hulebjørnens Klan :oP *hæhæhæ* ..... ja, han var bevidst om sin identitet som mønsterbryder. Meget tiltrækkende egenskab at have .. med den power der er i dét.

Jeg sidder på arbejdet og har egentlig travlt. Men mine tanker er sådan omkring dig - så jeg ville lige sende en hilsen, kære. Jeg fandt denne her - okay-sang uden speciel god melodi...men teksten er fin fin :o)...du skal have den - bare fordi ;o)

Jeg må videre i programmet. En opgave venter og Hans - min ven har fødselsdag. Kl. 19 skal mig og ungerne til middag hos min lillebror. Datter skal gøære sin ansøgning til Canada helt færdigt...iha ;O) der er nok at give sig til.

Elsker dig inderligt...fortsat god energi og omsorg for Jan *kys* ;o)

Ha det så rart som du vil have det...

*QnuserQrammer*

~SommerFuglen~

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget elsker stadig Jan... er publiceret 01/02-2004 21:19 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.