På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Hvem er først ?
Halina Abram...
6 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Nu er der gået et stykke tid siden jeg har skrevet sidst, og der er da også sket en del.

For det første er interviewet overstået. Journalisten og fotografen var meget flinke, selvom journalisten ikke stillede helt de spørgsmål som jeg havde forventet, men jeg ved egentlig ikke rigtig HVAD jeg havde forventet. Men jeg får tilsendt et udkast af artiklen en af de nærmeste dage og så kan jeg jo rette eller tilføje i det han har skrevet hvis jeg vil. Da journalisten var færdig, overtog fotografen, og jeg skulle bare smile hele tiden - bare smile, smile og smile.... Og så var det interview forbi.

Under alle omstændigheder skal jeg nok skrive det både her i min dagbog og ude i Debatten, når jeg ved hvornår artiklen om mig kommer i ugebladet Hjemmet, så dem der ønsker det kan købe det.

I weekenden var jeg sammen med min far til et glatførekursus (lørdag). Det var noget der var blevet arrangeret gennem hans arbejde og så havde han lov til at tage en med, og han havde så spurgt om jeg havde lyst. Det var egentlig meget spændende lige at få genopfrisket alt det med bremselængder og det der på glatbane og få afprøvet virkningen af ABS-bremser. På onsdag skal vi så lave en Teoriprøve - dog uden, at vi mister vores kørekort hvis vi dumper.

Sent i går aftes hørte jeg (og sikkert også alle andre i nabolaget hvor vi bor) et højt brag, der fik vinduerne til at klirre, her hvor vi bor. Det lød nærmest som en eksplosion meget tæt på. Jeg tænkte ikke nærmere over det, fordi vi så tit hører den slags her - dog ikke så højt.

Men her i dag, fik jeg forklaringen på braget. Nede ved busstoppetstedet plejer der at være et læskur. Det er der ikke mere. Det er blevet sprængt i stumper og stykker. Der ligger glasstykker og store og små metalstykker spredt ud over det hele. Politiet gik også og tog billeder - sikkert til bevismatriale. Det eneste der er tilbage af læskuret er metalrammen. Taget og de tre sider og bænken man sad på - væk. Jeg mødte en underbo i elevatoren, da jeg kom hjem fra arbejde. Han sagde, at først kom der et lysglimt og derefter kom braget, der fik vinduerne til at klirre. Hvor er man snart henne ? Hvad vil der ske næste gang ? Ja, jeg spørger bare !!!!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Interview, weekend og hærværk er publiceret 02/02-2004 17:34 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.