20 år siden

syg igen...svag igen

Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 10 dage siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Nattens ven - søvnløshede...
Betina Holm
7 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
sov lidt længe
Kenny Raun (...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 16 dage siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hård dag i dag. Følelsesmæssigt. Jakob begyndte at snakke om noget dybt inde i mig, på et forkert tidspunkt igår aftes. Jeg skulle snart gå og hans børn var hjemme og i stuen, hvor vi var.

Jeg gik meget ulykkelig. Følte mig pludselig mig meget alene og græd noget på gåturen hjem. Det var godt at gå hjem, så tankerne kunne komme nogenlunde på plads.

Sidste uge var ugen præget af 2 død. Denne her uge med 2 bryllupper.

Imorges blev jeg sur på min X over at han ikke havde sørget for pænt tøj til brylluppet. Jeg reagerer åbenbart meget kraftigt. Men heldigvis lagde jeg bånd på mig selv :o) *klapper sig selv på skulderen* og der kom ikke en ubehagelig tone imellem min X og jeg. Det gik rigtig godt i kirken. Jeg er stolt og taknemlig over at have haft ham som min husbond. Jeg fotalte min nye kæreste....at når vi er så bange for at miste, må jeg arbejde med at omprogrammere mig. For hvad nytter det, at jeg sidder i kirken og føler, at ham mistede jeg ? Nej, jeg har fået så meget med mig. Ligesom han har fået så meget med sig. 2 fantastisk dejlige børn og et mangeårigt godt samliv og ægteskab. Hvis han ikke havde haft mig, så havde han sikkert heller ikke været modtagelig for sin kone nu.

Er jeg misundelig ? Nej...det er jeg ikke. Jeg forholder mig til realiteterne. En nær ven, som er min X´s fætter spurte mig: Hvornår gifter du dig igen ? *GG* Ja, det er jo naturligt at tanker som dem dukker op hos folk. Vi var et godt og forfriskende par engang - og folk holdte og holder af os - og ønsker det bedste for os - så det generer mig ikke. Jeg svarede ham, den dag Jan vil giftes med mig - også grinte vi. Jeg kan ikke engang huske hvad han mere sagde *S* jeg var nok mere paf over at jeg vitterligt sagde det højt :o) samtidig med at vi begge vidste, at det nok ikke var realistisk.

Jakob snakker om nogen ting, som jeg kan forholde mig til. For et kærligt, sundt og harmonisk forhold. Men som han selv vurderer det og har ret i. Ja, så er han vist ikke den mand. Hvorfor kan vi ikke tage det derfra ? Forholde os til realiteterne og bygge et forhold op, stille og roligt ? Jeg vil ikke opleve en langsom død for et forhold, og jeg vil heller ikke pludselig stå som en figur i de her glaskugler, badet i mange hjerter omkring os - og pludselig er glasset gået i stykker, hvor jeg står med alle sårene efter glasstumper.... såret, alene, mentalt og fysisk ødelagt.

Disse ting har jeg da heldigvis fortalt Jakob, og han forstår det godt. Og jeg har også sagt, at jeg skal nok blive bedre til at huske at der er en anden part, som jeg skal have med i mine tanker. At han også har sin rygsæk med, hvor der er mange smukke ting - og sorte pletter (som han kalder dem) som er inspirerende og spændende at skulle lære at kende.

Nok fra mig i denne omgang, men jeg sætter lige min mail til den gifte mand med, da den også giver et godt indtryk af min følelses-situation lige nu.

Jeg er træt, ondt i hovedet, snottet og i det hele taget bare ikke særlig glad.

Ned og købe smøger :o) og måske finde noget god musik til at kvikke mig op med. Jeg orker ikke rigtig tanken om dybere snak med kæresten nu. Indrømmet. Er jeg konflikt-sky ? Jeg ved det ikke.

Ha det så godt som I kan i denne weekend. Better make it good ;o)

Kærligst

~SommerFuglen~


Hej Du-Gifte-Mand

Aj, hvor dejligt at høre fra dig. Og...jeg fandt da ud af, da jeg mødte dig på Café, at jeg ikke kan lade være med at hilse på dig. Arbejdssammenhænge ? Hmm :oD *hihihi* kan ikke lige se hvordan, da folk som regel knytter mig til mine udadvendte jobs. Men ok *S* hvis det virker.

Jakob er så forelsket i mig. Ja, jeg kan godt se at det kan gå hen og blive et problem - og det har jeg da også haft i sindet nogle gange. Han har for første gang involveret sig i en periode af 10 år - og det tab han havde ved at hans børns mor valgte ham fra og børnene, er noget der stadig præger ham. Han har ikke endnu gennemgået hele smerte-processen. Så pludselig bliver jeg forvirret og føler en form for pres, når han pludselig går meget tæt på mig. Det er nok ikke så underligt, når jeg hele tiden "bare" søger et godt samvær og det måske bliver for overfladisk for ham. Han er så følelsesmæssigt involveret i mig, at jeg føler snærende bånd af forventninger, som jeg føler mig forpligtet til at indfri.

Jeg kan ikke være ærlig nok og gentage overfor ham og sige at jeg elsker Jan, ham der er på min tavle på kontoret, men at jeg nyder at være kærester, hvor vi kan inspirere hinanden og med tiden bygge noget stabilt og trygt sammen. Som jeg sagde til ham i nat, jeg synes jeg med mine handlinger viser at jeg vil ham , og at jeg bliver mere og mere glad for ham. Det er lidt svært nu. Synes jeg. Jeg trækker mig lidt tilbage efter vores snak i nat.

Min eksmand blev gift i dag og jeg var med i kirken. Jakob har meldt sig ud af folkekirken, samtidig med at han ved utrolig meget om biblen. Det er et punkt, hvor jeg siger...ja, han har nok ret, når han siger at jeg ikke har fundet den rette mand i mit liv, for så ville jeg hengive mig meget mere hen. Også følelsesmæssigt. Jeg HAR jo oplevet lidt af hvert - ikke kun erotisk, men også med kærligheden. Så jeg er meget påpasselig, men altså har også min skrøbelighed i mig endnu. Hvor komplekst *SSS* og sådan er det jo.

Jeg er glad for vi har hinanden igennem det her medie. For jeg har brug for lidt ping-pong omkring hvordan jeg har det med at få en kæreste. På en eller anden måde er det som en måde at fastholde "mig selv" på. Ikke at jeg ikke vil ofre noget - for det gør jeg jo i og med at jeg tit er sammen med ham - men jeg skal også selv passe på mig. Jeg tror jeg er lidt nede med energien, fordi jeg igen har fået min kroniske tarmsygdom i udbrud. Det er Colitis Ulcerose, hvis det siger dig noget. Hvis ikke, så er det en tarmsårs-sygdom.

Jeg vil smutte ned efter smøger. Mine unger er til bryllup og jeg er endelig alene. Lige nu ved jeg så ikke hvad jeg vil vælge. Mit eget selskab, en god ven eller ringe efter Jakob. Jeg tror det må blive ham, så vi igen kan få en form for nærhed igen....

Sex....ja, det hører med til livet, men til tider er det jo også kun kærligheden, der må bære hverdagen videre. Kærlighed er vigtigt i hverdagen *S* og så det er skønt du fokuserer på det. Skønt med din tid med dine børn ;-) ...virkelig

Ha det rart så længe. Det var rart at "snakke med dig" her *S*S*S*

Qram

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget syg igen...svag igen er publiceret 14/02-2004 22:38 af ~SommerFuglen~.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.